Fostul senator Cici se însoară a 4-a oară?! Imaginile care anunță nunta!

Publicat: 15/02/2020 | 23:00

Mihai-Ciprian Rogojan, cunoscut drept Cici de la ”Sistem”, și-a revenit după despărțirea de horoscopista de la ”Neatza”. Are o iubită superbă, alături de care petrece momente unice. Dacă ținem cont de ultimele imagini cu cei doi, ar urma, fără discuție, o nuntă. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, fotografii sugestive.

(CITEȘTE ȘI: COLEGA LUI RĂZVAN & DANI, SCANDAL CU IUBITUL ÎN PARCAREA CLUBULUI)

Cici de la ”Sistem” a avut parte de schimbări benefice, în ultima vreme. A renunţat, parțial, la muzică, în favoarea scenei politice și, ulterior, a devenit cel mai tânăr senator din Parlamentul României. Între timp, artistul a dat lovitura inclusiv pe plan sentimental. A început o relație cu o blondă superbă, alături de care își petrece mai tot timpul liber. Recent, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a întâlnit pe cei doi într-un local select din Capitală.

Mihai-Ciprian Rogojan, alături de, posibil, viitoarea soție

Tandrețuri în club

Acolo au petrecut ca-n filme. Mihai-Ciprian Rogojan și prezența feminină din viața lui s-au simțit perfect și nu au dus, în club, lipsă de nimic. Ocazional s-au și sărutat, semn clar că relația lor este pe drumul cel bun. S-au distrat mai ceva ca doi adolescenți, iar seara, cu siguranță, nu o vor uita. Fostul senator a reușit, fără discuție, să risipească norii negri din viața lui, iar acum pare să fie mai îndrăgostit ca niciodată.

(CITEȘTE ȘI: EX-IUBITUL MIHAELEI RĂDULESCU SE ÎNSOARĂ ÎN SECRET CU…)

Inclusiv la plecare cei doi au arătat tuturor că flacăra iubirii lor arde la intensitate maximă. Cici și-a ținut iubita de mână, iar când a simțit nevoia a îmbrățișat-o, fără să țină cont de ochii curioșilor. Imaginile ar anunța, în mod clar, nunta! Rămâne acum de văzut când vor ajunge cei doi în fața altarului. Important rămâne, totuși, faptul că ex-senatorul și-a găsit liniștea din toate punctele de vedere.

Mihai-Ciprian Rogojan s-a distrat în club alături de iubita lui

Cici și Amalia s-au despărțit în vara lui 2017

Cici de la “Sistem” şi Amalia, horoscopista de la ”Neatza”, s-au despărțit în vara lui 2017, după patru ani de relație. Cei doi au custodie comună asupra fiului lor, artistul punând mare preţ pe timpul petrecut împreună cu micuţul. Cici îşi vizitează mereu copilul şi îl plimbă, l-a luat chiar şi la anumite concerte pe care le-a susținut.

(NU RATA: EL E NOUL IUBIT AL CUNOSCUTEI PREZENTATOARE TV!)

Trei despărțiri la activ

Altfel, Cici a “bifat” trei relații care nu au mers. Fostul component al trupei “Sistem” are trei despărțiri la activ, iar cu Amalia n-a ajuns la altar, deşi tânăra este singura care l-a făcut tătic. Mihai-Ciprian Rogojan a îmbrăcat prima dată costumul de ginere în 2008, când s-a căsătorit cu una dintre coregrafele de la “Dansez pentru tine” (PRO TV), Georgiana Căiţă, sau “Căprioara”, cum îi spuneau colegii.

(VEZI AICI: FOSTUL SENATOR CICI A TĂBĂRÂT PE IUBITA LUI ÎNTR-UN BAR, IAR NOI AVEM FILMĂRILE!)

După trei ani de la nuntă, au divorţat la tribunal. La scurt timp, Cici şi-a refăcut viaţa cu Ioana, fiica fostului ministru al Economiei din guvernul Boc, Ion Ariton. Cea de-a doua căsnicie a lui Cici a rezistat şi mai puţin, astfel că, după un an şi jumătate de la nuntă, fostul senator a trecut pe la notar. Acum, artistul are șansă să se însoare a patra oară.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)