Fostul șef al Poliției Locale Oradea și-a înjunghiat soția! S-a refugiat, apoi, într-un bloc în construcție și a încercat să se sinucidă

Publicat: 12/01/2021 | 07:39

Șocant! Paul Kover, fostul șef al Poliției Locale Oradea, și-a înjunghiat de mai multe ori soția, pe fondul unei dispute verbale tensionate, apoi a fugit și s-a ascuns într-un bloc aflat în construcție, încercând să se sinucidă. A fost descoperit de oamenii legii și dus la spital. Soția, aflată în stare gravă, a fost operată.

Paul Kover și lovit soția cu un cuțit de mai multe ori, chiar în fața blocului în care aceasta locuia. Înregistrarea, obținută de ebihoreanul.ro, arată cum mai mulţi martori oculari, inclusiv un taximetrist, s-au ferit să intervină în sprijinul femeii care era lovită. (CITEȘTE ȘI: O FEMEIE ȘI-A ÎNJUNGHIAT SOȚUL, IAR BĂRBATUL A INVENTAT UN JAF CA SĂ O SCAPE DE ÎNCHISOARE)

Fostul șef al Poliției Locale Oradea și-a înjunghiat soția! S-a refugiat într-un bloc și a încercat să se sinucidă

Cadrele surprinse de camerele de supravehgere arată că actele violente au început la ora 18.09 şi au durat mai puţin de 3 minute. Paul Kover o atacă pe soţia sa chiar lângă un taxi ce staţiona cu motorul pornit faţa blocului P2, la câţiva metri în faţa maşinii femeii, unde cei doi au avut un dialog transformat într-o ceartă. Femeia avea să plece, dar a fost atacată de soț. I-au fost applicate mai multe lovituri de cuțit, apoi Kover pleacă. Femeia reușește să se ridice și cere ajutorul taximetristului. Soțul s-a întors apoi spre femeie, vâzând că s-a ridicat, și o aleargă în jurul mașinilor din parcare. La intrare în scare blocului, unde a încercat victima să se refugieze, este prinsă și pusă la pământ. După aproximativ un minut, Kover se ridică și pleacă. (NU RATA: O CRIMĂ ÎNGROZITOARE A AVUT LOC ÎN PRAHOVA. LA INTERVAL DE CÂTEVA ZILE, UN TÂNĂR A FOST ÎNJUNGHIAT)

La ora 18.11, a fost apelat numărul uni 112, iar la fața locului au ajuns un echipaj de Poliţie şi unul al SMURD Bihor. Când au descins poliţiştii, aceştia nu l-au mai găsit pe aggressor. Acesta avea să fie prins cinci ore mai târziu, într-un bloc din apropiere. Încercase să se sinucită, având câteva răni. Femeia a ajuns la spital, în stare =gravă, și a fost imediat operată.