Fostul primar Piedone a fost ”măcelărit” cu voia lui de doctori. L-au tăiat în secret de 5 ori!

Publicat: 05/12/2019 | 23:21

Pe Cristian Popescu Piedone, fostul primar al Sectorului 4 din București, îl știe toată lumea. Porecla și-a luat-o în urmă cu peste 10 ani pentru că seamăna, la „gabarit” și temperament, cu simpaticul comisar, personaj de film. Puțini știu însă că, în urma problemelor sale de sănătate, Piedone a recurs nu la una, ci la mai multe intervenții de micșorare a stomacului. (VEZI ȘI: L-AM FILMAT LA PLAJĂ PE CELEBRUL ”PIEDONE”! CUM ARATĂ LA BUSTUL GOL DUPĂ CE…)

Epopeea operațiilor a început atunci când Cristian Popescu a aflat că are nenumărate afecțiuni cauzate de obezitate și că ar fi la un pas de moarte dacă mai continuă așa. Piedone a decis atunci să își facă vestita intervenție chirurgicală pe care o fac persoanele cu obezitate morbidă, pentru a slăbi: tăierea stomacului.

Și alte vedete au recurs la acest procedeu. Unele dintre ele, care s-au ținut de regim, s-au menținut, precum Bianca Rus (care a reușit să slăbească 60 de kilograme în doi ani), Raluca Bădulescu – și ea un exemplu de voință, Ozana Barabancea, Nicolae Guță, Teo Trandafir, chef Cătălin Scărlătescu.

„Nu reușea defel să se abțină de la mâncare și se îngrășa la loc”

Piedone, pe vremea când luase din nou în greutate

Dar puțini știu că fostul primar Cristian Popescu, mai ales după tragedia Colectiv, ar fi avut o mare depresie, care l-a făcut să ia foarte mult în greutate. Apropiații lui au relatat, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, că politicianul, după prima operație de micșorare a stomacului, ar mai fi apelat de încă patru ori la medicul chirurg, ca să îi mai taie câte o bucățică din stomac, pentru că se îngrășa la loc.

 „Și-a făcut de cinci ori intervenția chirurgicală la stomac, pentru că nu reușea defel să se abțină de la mâncare și se îngrășa la loc. Mâncând mult, și stomacul, care este un mușchi, se lărgea și se făcea din nou mare. Cum nu mai voia să devină iar obez și cum era, de altfel, foarte speriat de toate bolile pe care le avea în perioada când era corpolent, Piedone a avut curajul și s-a lăsat de alte câteva ori pe mâna medicilor pentru a-i mai tăia încă o bucățică de stomac.

Acum, după atâția ani și atâtea intervenții, se pare că, în sfârșit, a reușit să ajungă la greutatea mult dorită”, au declarat sursele citate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Cum a slăbit Cristian Popescu Piedone

Cristian Popescu Piedone, o imagine cu totul nouă

Fostul primar al Sectorului 4 cântărea 180 de kilograme în ziua în care a urcat pe masa de operație, și anume în 26 august 2012. La un an de la acea intervenție, schimbarea a fost de-a dreptul incredibilă: Piedone ajungea la doar 95 de kilograme.

„Nici un tratament pentru slăbit nu mai funcţiona la mine. Înainte mă dureau articulaţiile. Aveam un somn foarte agitat şi dormeam pe fotoliu. Aveam şi probleme cu inima. Şi am decis să fac operaţia de micşorare a stomacului. Aşa am redus medicamentele de tensiune, iar acum mă simt mult mai bine”, mărturisea Piedone.

(VEZI AICI: Nu i-a mai suportat ”piruetele”. Soţia l-a părăsit pe Piedone… în club!)

„Voi îndepărta acest şorţ de la burtă rămas în urma regimului”, mai spunea acesta în urmă cu ceva timp. După ce și-a micșorat stomacul, fostul edil a urmat un regim alimentar echilibrat și a ținut o dietă drastică de slăbire.

Piedone și-a dat demisia în urma tragediei de la Colectiv

Incendiul din Colectiv a fost cea mai gravă tragedie din România dintr-un club de noapte şi cel mai grav accident din ţară de după anul 1989, depăşind, după numărul de decese, accidentul aviatic de la Baloteşti din 1995 în care au murit 60 de persoane.

Fostul primar al Sectorului 4 a fost pus, pe 18 decembrie 2015, sub control judiciar pe cauţiune, stabilită la 1,5 milioane de lei, în dosarul în care a fost acuzat de abuz în serviciu şi fals în legătură cu autorizarea clubului ”Colectiv”.

Procurorii au cerut, la dezbaterile din dosarul Colectiv de la Tribunalul București, pedeapsă orientată spre maximum pentru Cristian Popescu Piedone și pentru alte foste angajate ale Primăriei Sectorul 4. Pedeapsa maximă ar fi de 15 ani.

(CITEȘTE ȘI: Piedone a apărut cu o puştoaică senzuală la ziua unui amic)

Cine era, de fapt, Piedone?

Carlo Pedersoli (1929 – 2016), mai cunoscut sub pseudonimul Bud Spencer, a fost un actor și fost înotător olimpic italian, care s-a făcut remarcat în așa-numitele comedii „western-spaghetti”. În România a fost foarte iubit și cunoscut din filmele în care a jucat rolul comisarului Piedone.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)