Fostul patron multimilionar din fotbal a ajuns de nerecunoscut! S-a îngrășat și…

Publicat: 06/02/2020 | 23:31

Gigi Nețoiu nu mai este figura cunoscută de altădată, atunci când era celebru la Universitatea Craiova, apoi la Dinamo București. Condamnat în „Dosarul transferurilor”, alături de alți ”grei” ai fotbalului de la noi, omul de afaceri a executat mare parte din pedeapsa de trei ani și patru luni, apoi a devenit liber, dar a preferat anonimatul. Cum arată acum cel care făcea uluitoarele transferuri în masă de la olteni către ”câinii” din Ștefan cel Mare?  CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, l-a întâlnit pe cel poreclit Comandantul într-o piață din Capitală și vă prezintă, în exclusivitate, imaginile de ultimă oră.

Gigi Nețoiu a devenit cu adevărat celebru în 2002, atunci când a lăsat Universitatea Craiova, al cărei acționar majoritar era, pentru Dinamo. Mișcarea a fost considerată de olteni o „trădare”, mai ales că ar fi transferat aproape o întreagă echipă la gruparea din Capitală, fără niciun leuț, conform unor clauze contractuale. A fost declarat ”persona non grata” în Bănie, dar Nețoiu, om de afaceri, și-a văzut de drumul lui, pe atunci mega-profitabil.  (CITEȘTE ȘI: CINE A PLĂTIT CURSA CHARTER A VIORICĂI DĂNCILĂ ȘI A UNEI JUMĂTĂȚI DIN GUVERN LA NUNTA “BARONULUI” ZETEA)

Așa arată Gigi Nețoiu, la aproape cinci ani de când a fost eliberat din închisoare

Gigi Nețoiu, recunoscut de oamenii din piață

Necazurile nu l-au ocolit însă pe Gigi Nețoiu. „Dosarul transferurilor” l-a lovit crunt. Deși, inițial, a fost condamnat la închisoare cu suspendare, ultimul recurs al procurorilor avea să-l arunce după gratii. Cel care învârtea zecile de milioane de euro grație ”Vincon”, afacerea pe care o urcase pe culmile succesului, avea să stea la pușcărie vreme de un an și șapte luni, jumătate din pedeapsa dată de magistrați. A ieșit din închisoare pe 23 decembrie 2015, pentru bună purtare. Din acel moment, Gigi Nețoiu a devenit aproape ”invizibil”. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, l-a găsit, întâmplător, în Piața Băneasa, unde și-a făcut aprovizionarea cu legume și fructe. (NU RATA: PRIMELE IMAGINI CU FABULOSUL IAHT AL MILIARDAREI ANETA DE LA MIAMI)

Ajutat de șoferul său, Gigi Nețoiu a ales, cu grijă, ce era mai ”spectaculos” pe tarabe, iar cele două pungi care s-au umplut rapid au fost puse în mașină, cu mare atenție, de șofer. Multimilionarul a fost recunoscut de oamenii care făceau piața, fiind privit de aceștia cu o curiozitate aparte. Pentru că nu mai este Nețoiu cel care făcea spectacol pe la TV, în urmă cu mulți ani. Timpul nu iartă, iar lunile grele de după gratii par să fi lăsat urme. Fostul patron din fotbalul românesc a îmbătrânit, parcă, mult prea repede. Iar mina îi este tristă, deși respiră din nou aerul libertății de aproape cinci ani. S-a împlinit însă, pentru că, deh, nici mintea la alergat prin parc nu-i mai stă, probabil, acum!

Gigi Nețoiu, pe când era patronul echipei de fotbal Universitatea Craiova

Gigi Nețoiu a făcut infarct în închisoare

Gigi Nețoiu s-a lansat într-un atac dur la adresa DNA, la scurt timp după ce a părăsit închisoarea. Fostul acționar de la Craiova și Dinamo a acuzat oamenii instituției că au avut un comportament nejustificat față de el.

„Au fost luni grele pentru mine. E regretabil și sunt mâhnit de faptul că DNA-ul privește persoanele publice, oamenii politici și de afaceri mai rău decât pe criminali, violatori sau pe cei care transportă si se ocupă cu comercializarea drogurilor. Eu am contribuit foarte mult la ce înseamnă business, nu am avut nicio relație cu statul, nicio datorie la stat, nici ca persoană fizică, nici publică. Asta e viața, totul e de imagine!”, a spus atunci Gigi Nețoiu. (VEZI AICI: A FOST FOTOGRAFIAT CU AMANTA PE AEROPORT, IAR ”PROBA ADULTERULUI” POATE AJUNGE LA DOSARUL DE DIVORȚ!)

Gigi Nețoiu făcuse infarct cu puțin timp înainte de a fi eliberat. El a mai petrecut două luni în spital. „Vă dați seama că după un infarct acum e destul de greu pentru mine, dar faptul că sunt din nou liber e o satisfacție și un sentiment mare. Nu mai are nicio relevanță tot ce s-a întâmplat până acum”, a spus Nețoiu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)