Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu riscă să fie condamnat la închisoare! Judecătorii au hotărât deja ca el să fie obligat la…

Publicat: 28/12/2019 | 23:29

Coco Păun este numele afaceristului-interlop care, la mai bine de 15 ani de la ruperea relației, încă îi dă fiori de gheață Biancăi Drăgușanu! Cei doi au fost împreună pe când actuala vedetă TV avea 22 de ani, dar numai relație OK nu se putea numi aceea. Chiar Bianca avea să dezvăluie, printre șiroaie de lacrimi, la ce corecții fizice era supusă. Din fericire, timpul a curs bine pentru frumoasa blondă, este o femeie împlinită. Cât despre Coco… CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a aflat că fostul iubit al Biancăi este la un pas de închisoare și vă prezintă toate detaliile.

Coco Păun iubește la nebunie șofatul și, pentru că banii îi permit, chiar îl practică des. Ilegal, însă! Coco nu are permis, dar nici că-i pasă. Inevitabilul s-a produs, și nu o dată, nu de două ori, de aproape 50 de ori! A fost prins de Poliția Rutieră și, de fiecare dată, doar amendat. La una dintre ”escapade” nu i-a mai mers așa ușor. A fost condamnat de judecător la muncă în folosul comunității. (CITEȘTE ȘI: TOP 25 VEDETE DIN ROMÂNIA CARE AU ”GAFAT” EROTIC ÎN PUBLIC)

Coco Păun riscă pușcăria pentru o amendă de 1.275 de lei

Pentru o amendă de 1.275 de lei, Coco Păun va trebui să ”plivească” în folosul comunității un număr de 20 de ore. Ar fi, poate, o nimica toată, dar Coco nu e de acord nici cu această sancțiune. Deși știe că-l paște închisoarea. Da, bărbatul se va duce după gratii dacă va continua să ignore sentința. Plus că pe rol vor apărea și celelalte zeci de amenzi neplătite, care cu siguranță se vor transforma în zile de muncă în folosul comunității, apoi, în zile de pușcărie. (NU RATA: BIANCA DRĂGUȘANU, CERUTĂ DIN NOU ”ÎN CĂSĂTORIE” DE SOȚUL EI)

Iată soluția pe scurt: ”Admite cererea cu privire la procesul verbal de contravenție. Dispune înlocuirea sancțiunii amenzii contravenționale aplicată intimatului Păun Constantin în cuantum de 1.275 de lei prin procesul verbal de contravenție întocmit de IPJ Gorj- Poliția Târgu Jiu, cu sancțiunea prestării unui număr de 20 de ore de activități în folosul comunității, la dispoziția primarului municipiului Târgu Jiu, jud. Gorj.

Disjunge cererile cu privire la celelalte procese verbale de contravenție astfel cum sunt menționate în acțiunea formulată și dispune înaintarea la Compartimentul Registratură al Judecătoriei Târgu Jiu în vederea înregistrării distincte a cererii pentru fiecare dintre acestea, acordând termen de judecată în fiecare dosar astfel format.”

Bianca Drăgușanu, călcată în picioare de Coco Păun: ”Am fost la un pas de moarte!”

Bianca Drăgușanu a reușit să se salveze din brațele bărbatului pe care l-a crezut, la început, iubit, dar care s-a transformat, apoi, într-un ”killer” pentru ea. Vedeta avea să facă dezvăluiri cutremurătoare, la unele televiziuni. ”Mi-a rupt tibia, mi-a rupt piciorul. De ziua mea s-a întâmplat asta. Am plecat de la el fără să-i spun, m-a prins și s-a întâmplat să mă bată pe stradă. M-am gândit că singurul mod de a scăpa de el era să mă sinucid. Mă punea în genunchi, pentru că spunea că în fața lui eu sunt vinovată, că eu l-am adus în stare să mă lovească.

Mă ducea la mănăstiri, mă lăsa acolo mai multe zile, le plătea pe măicuțe să mă ajute să-mi revin. Aveam un cheag de sânge de mărimea unei pâini”, a povestit, cu lacrimi în ochi, Bianca. (VEZI AICI: AVEM TOPUL CELOR MAI SCURTE FUSTE DIN SHOWBIZ! CE LOC OCUPĂ BIANCA DRĂGUȘANU, ANDREEA MARIN SAU OANA ZĂVORANU)

”Am fost la un pas de moarte, am ajuns la București cu o mașină personală, eram pe punctul să-mi dau duhul. I-am spus mamei mele că nu mai pot. Mi-am auzit mama țipând: ”«Nu, copilul meu!». Atunci mi-am pierdut din nou cunoștința și am intrat în comă vreo două zile. Aveam rană deschisă, rahie în coloană, hemoragie internă. Am ajuns la București, am fost operată fără anestezie, pentru că nu ai voie șase luni să mai faci alte anestezii”, a mai spus Bianca.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)