Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu rămâne în arest la domiciliu + Primele declarații ale lui Alex Bodi la ieșirea de la Tribunalul Dolj!

Publicat: 08/01/2021 | 12:18

Astăzi, 8 ianuarie, Alex Bodi și avocatul său s-au prezentat la Tribunalul Dolj pentru a afla dacă afaceristul se va întoarce sau nu în spatele gratiilor, după ce a fost plasat în arest la domiciliu. CANCAN.RO vă prezintă ce au hotărât judecătorii, dar și alte detalii neștiute din dosarul în care afaceristul este acuzat de trafic de persoane, proxenetism și șantaj.

Procurorii au cerut modificarea măsurii de arest la domiciliu cu cea a arestului preventiv. Astăzi, trebuia să fie o zi decisivă pentru Alex Bodi, însă, spre surprinderea lui, magistrații au hotărât amânarea. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu se va prezenta, din nou, în fața instanței pe data de 18 ianuarie.

Astfel, afaceristul se va întoarce în Capitală și va rămâne în continuare în arest la domiciliu până în momentul în care instanța va lua o decizie în cazul său.

”Magistrații au decis amânarea. 18 ianuarie, în ambele dosare. Trebuie studiate cauzele, dosarele, probele, documente video, tot ce este necesar ca și judecătorul să analizeze propunerea și măsurile, pentru care s-a dat termen de 18 ianuarie. Până pe data de 18 nu se întâmplă nimic. Alex Bodi este liber, după cum vedeți, și ne vedem pe 18 ianuarie. Măsura arestului la domiciliu rămâne și urmează să fie verificată în termenul din 18”, a declarat avocatul lui Alex Bodi pentru CANCAN.RO.

La ieșirea din tribunal, Alex Bodi a oferit și câteva declarații. Afaceristul a mărturisit că este pozitiv și încrezător că totul se va termina cu bine.

”-Cum te simți?

  -Pozitiv.

  -Ești încrezător?

  -Normal, bineînțeles, totul se va rezolva”, a spus Alex Bodi.

Ce spune avocatul lui Bodi despre incidentul cu fosta soție a afaceristului

Alex Bodi se află în arest la domiciliu, până în momentul în care magistrații vor lua o decizie în cazul său. Una dintre măsurile impuse de autorități a fost ca Alex Bodi să nu intre în contact cu niciuna dintre persoanele vătămate în acest dosar, printre care se numără și fosta soție. (CITEȘTE ȘI: ALEX BODI INSISTĂ SĂ IA LEGĂTURA CU OMUL SĂU DE ÎNCREDERE. CE RĂSPUNS FINAL I-AU DAT MAGISTRAȚII)

Însă această măsură ar fi fost încălcată în data de 31 decembrie, atunci când Iulia Sălăgean a mers la vila lui Alex Bodi pentru a încerca să își ia copilul. În acel moment ar fi izbucnit un scandal, iar afaceristul ar fi bruscat-o pe fosta lui soție de față cu fetița lor. Potrivit avocatului lui Alex Bodi, fosta soție ar fi ”regizat” totul, cu intenția de a îi crea probleme afaceristului.

  ”-Vis-a-vis de acel incident de la vila ta cu fosta soție?

   -Nu putem comenta pentru că au fost puse documente la dosar și urmează să facem probatoriu prin poliția care urmărește supravegherea să depune și noi documentele necesare. Am mai spus-o, de altfel, e un fake news. E un incident care nici nu a avut loc și prin care doamna a încercat să își facă publicitate gratuită”, a răspuns avocatul lui Alex Bodi.

Alex Bodi, investiții de milioane de euro

Înainte de a fi arestat, Alex Bodi a făcut investiții de milioane de euro. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a cumpărat hotelul Central din Mediaș, dar și cinematograful din localitatea lui natală.

Din câte se pare, pe lista achiziților recente realizate de afacerist s-ar afla și un castel situat pe raza localității Sighișoara, pe care acesta l-ar fi cumpărat în parteneriat cu șeful și mentorul său Joseph, croatul cunoscut în lumea bună drept ”Prințul criptomonedelor”.(CITEȘTE ȘI: DARIA RADIONOVA POZEAZĂ ÎN FATĂ DE BANI GATA, DAR LUCRURILE STAU COMPLET DIFERIT. CÂȚI BANI ARE ÎN CONT IUBITA LUI ALEX BODI)

Anchetatorii au pus sechestru pe conturi, mașini și bunuri personale. În ceea ce privește sechestrul, avocatul lui Alex Bodi a mărturisit că nu s-a stabilit deocamdată nimic, dar a ținut să precizeze faptul că fostul soț al Biancăi Drăgușanu a obținut totul prin venituri legale. Termenul va avea loc tot pe data de 18 ianuarie.

”Bodi Alexandru a obținut venituri licite, legale, plătind impozite și taxe în țările din U.E., unde a obținut aceste venituri și care trebuiau verificate , analizate și mă gândesc că din sumele licite obținute putea să-și permită, și am făcut dovada, bunurilor cumpărate cu acești bani liciți, obținuți”, a mai precizat avocatul lui Alex Bodi.

Alex Bodi,  implicat într-un dosar de trafic de persoane și proxenetism

În urmă cu aproximativ o lună, afaceristul a fost ridicat din vila sa din Pipera, de către procurorii DIICOT. Ulterior a fost dus la sediul DIICOT Craiova și a fost reținut pentru 24 de ore. La intrarea în sediul DIICOT Craiova, avocatul afaceristului a susținut că Alex Bodi nu este vinovat de niciuna dintre acuzații. Tribunalul Dolj a admis însă cererea de arestare preventivă înaintată de procurorii DIICOT Craiova pe numele lui Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, sub acuzațiile de trafic de persoane, proxenetism și șantaj. (VEZI ȘI: DIALOG HALUCINANT ÎNTRE MILIONARUL TURC CARE A CHEMAT-O LA EL PE BIANCA DRĂGUȘANU ȘI ALEX BODI. „EU SUNT GANGSTER, NU GIGOLO CA TINE”)

Cum funcționa rețeaua

Anchetatorii spun că, la scurt timp după destructurarea unei grupări conduse de un membru marcant al lumii interlope (grupare specializată în traficul de persoane și proxenetism), suspectul în cauză (unul dintre locotenenții persoanei menționate), în timp ce se afla într-un penitenciar, în perioada 2008 – 2011, împreună cu alți trei deținuți au folosit rețelele sociale în scopul recrutării unor tinere care practicau prostituția și, inducându-le în eroare, fie cu promisiunea unui viitor comun (metoda Loverboy), fie cu identificarea unui loc de muncă avantajos, respectiv profitând de starea lor de vulnerabilitate (situație materială precară, naivitate, lipsă de educație – factori determinanți pentru respectivele tinere în alegerea practicării prostituției), le-au convins să se prostitueze în beneficiul lor.

Sub coordonarea liderului, s-au pus bazele unei grupări infracționale specializate, în principal, în traficul de persoane, trafic de minori și proxenetism și în secundar în șantaj (consecință a plății unor taxe de protecție).

După ce au ieșit din penitenciar, în scurt timp, la gruparea infracțională au aderat alți 12 suspecți, împreună cu care au recrutat și alte victime, le-au transportat și adăpostit în state occidentale (Germania, Spania, Italia, Marea Britanie, Elveția), și le-au constrâns să practice prostituția în favoarea lor, în diverse cluburi de profil. (NU RATA: IMAGINI CU PERCHEZIȚIILE DE LA VILA EX-SOȚULUI BIANCĂI DRĂGUȘANU)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.