Fostul iubit al Andreei Mantea, mesaj jignitor la adresa Margheritei din Clejani, după ce s-a aflat că s-a drogat la volan: „Pagubă la casa omului”

Publicat: 02/08/2020 | 19:35

Margherita din Clejani și-a aflat rezultatele INML, făcute imediat după ce a produs accidentul din Capitală, în urmă cu câteva luni. După ce s-a confirmat faptul că vedeta a urcat drogată la volan, în mediul online au apărut reacțiile mai multor persoane, printre care se numără și Cristi Mitrea, fostul iubit al Andreei Mantea.

Cristi Mitrea nu a avut nicio reținere să-i transmită Margheritei din Clejani un mesaj jignitor, după ce s-a aflat că aceasta a urcat la volan drogată.

NU RATA – VIORICA ȘI IONIȚĂ DE LA CLEJANI SUNT DEVASTAȚI! MARGHERITA A FOST NEVOITĂ SĂ RECUNOASCĂ

Pe rețelele de socializare, luptătorul MMA a postat un mesaj dur la adresa fiicei lui Ioniță și a Vioricăi din Clejani, pe care o numește „pagubă la ușa casei”.

“Au zis la știri ca Marghe avea în ea:… (numele unor substanțe interzise, n.r.)! Nici Covid19 nu intra dacă bătea la ușă. P’asta să nu o mai luați la petreceri că e pagubă la casa omului Vă lasă pe uscat!”, a postat fostul iubit al Andreei Mantea.

Viorica din Clejani, mesaj tranșant pentru cei care o judecă pe Marga

În urma rezultatelor analizelor Margheritei din Clejani s-a confirmat faptul că aceasta a condus drogată, iar artista a revenit din nou în prim-plan în lumea showbizului. Cu toate acestea, Viorica din Clejani continuă să fie alături de fiica sa și chiar încearcă să le dea peste nas tuturor celor care o critică, spunând că motivul ar fi, surpriză…invidia!

CITEȘTE ȘI  – MARGHERITA DE LA CLEJANI NU SE DEZMINTE. FATA LUI IONIȚĂ ȘI A VIORICĂI, DANS LASCIV LA BARĂ. VIDEO

„Dacă ar exista un medicament pentru invidie, și l-aș vinde, într-o țară ca România, în doar câteva zile, aș face câteva milioane de euro. Asta, bineînțeles, dacă românii ar vrea să se trateze de o asemena boală, care echivalează cu nemiloasa boală: cancerul”, a scris Viorica de la Clejani pe Instagram.