Fostul iubit al Alexandrei Stan și-a refăcut viața. Ea este tânăra care i-a furat inima: ”E iubirea vieții mele!”

Publicat: 15/02/2020 | 21:35

Fostul iubit al Alexandrei Stan și-a refăcut viața.. Bogdan Stăruială le-a arătat-o tuturor pe cea care i-a furat inima.

După patru ani de relație, Alexandra Stan și Bogdan Stăruială au decis să meargă pe drumuri separate. Cei doi au rămas în continuare prieteni, iar artista are numai cuvinte de laudă la adresa fostului ei iubit. Alexandra și-a văzut de viață și s-a axat în ultima perioadă doar pe carieră.

Bogdan, la rândul său, a mers mai departe. El și-a deschis propria școală de windsurf și surfing în Constanța, orașul său natal, iar de câteva luni se află într-o relație cu o tânără care locuiește în Qatar. Bogdan este îndrăgostit până peste cap și are planuri serioase! (CITEȘTE ȘI: ALEXANDRA STAN A SPUS ADEVĂRUL DESPRE FILMULEȚUL CU EA DEZBRĂCATĂ COMPLET: „A FOST UN CADOU PENTRU IUBITUL MEU, DAR…”)

”Ea este iubirea vieții mele. Dragostea, respectul și admirația ce o simt pentru acest om ridică întrega mea ființă la un nivel mai rafinat, de conștiință și iubire. Sunt extrem de recunoscător pentru că există în viața mea. Asemănările dintre noi și faptul că ne completăm creează o interacțiune veselă, sclipiotoare și înălțătoare. Iubire, dragoste și… multă dragoste”, a declarat Bogdan pentru Libertatea.

Alexandra Stan și-a reluat activitatea și chiar dacă nu a trecut ușor peste despărțirea de Bogdan, relația celor doi s-a terminat civilizat, iar acum îi leagă o prietenie frumoasă.

„M-am mutat la București, nu am mai stat deloc împreună. Noi am ajuns la o despărțire amiabilă. Ne așteptam cumva să se întâmple asta, pentru că noi suntem cumva prieteni. În ultima perioadă eram mai mult prieteni decât iubiți. Ne susținem în continuare unul pe celălalt. O să fie mereu prietenul meu cel mai bun. Și dacă o să mă căsătoresc cu un alt bărbat, Bogdan e Bogdan”, spunea Alexandra Stan.