Fostul „iepuraș” Playboy s-a pozat în ipostaze super-sexy, iar imaginile au ajuns la noi

Publicat: 31/12/2020 | 12:03

De-a dreptul incendiare sunt ultimele pictoriale ale Ralucăi Podea! Fostul iepuraș Playboy și-a „necăjit” serios admiratorii de sex masculin, de partea cealaltă stârnind invidia, cu câteva imagini pe care cu greu le vor uita. CANCAN.RO a pus mâna pe ele și vi le prezintă, în exclusivitate. Atenție, imagini strict interzise minorilor! Și cardiacilor am putea completa.

Practic, am declanșat „incendiul”. Raluca Podea are și ce arăta, fără îndoială, trupul său lucrat și bine definit fiind admirat de mai toți cei care o urmăresc. Fostul „iepuraș” Playboy a smuls, de-a lungul timpului, numai aprecieri, care mai de care, de la fanii ei. Și are mulți, nu glumă. ”Arăți superb, ești o persoană fermecătoare și senzuală”, ” Wow, ce frumusețe sexy”, ”Ești de o frumusețe unică”, ”Delicioasă”, au fost câteva dintre replicile celor care nu-și pot dezlipi ochii de pe Raluca. (CITEȘTE ȘI: PRIMA REACȚIE A LUI FLORIN PASTRAMĂ, DUPĂ CE RALUCA PODEA L-A ACUZAT DE INFIDELITATE: ”NICIODATĂ NU AM CĂUTAT-O!”)

Raluca Podea, fost „iepuraș” Playboy, pictorial incendiar! Și-a înnebunit fanii!

Raluca Podea, în dispută cu Brigitte

Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă, și Brigitte, actuala soție, au avut multe de împărțit într-o perioadă în care și-au aruncat în față vrute și nevrute. Ba chiar scandalul luase amploare, cu mesaje halucinante și cu amenințări. “Nu am vrut să public acest mesaj pe care l-am primit în ziua în care am ieșit din «Fermă», dar, Raluca dragă, m-ai obligat! Infracțiunile pe care le-ai săvârșit aici sunt amenințare și șantaj! Mult mai grave decât hărțuirea! Când scrii: «Îmi vreau banii cât mai repede că vă distrug, cum se numește?»”, este parte din mesajul pe care Brigitte l-a arătat și a spus că l-a primit de la Podea. (NU RATA: FOSTUL IEPURAȘ PLAYBOY A DEPUS PLÂNGERE PENALĂ ÎMPOTRIVA LUI FLORIN & BRIGITTE PASTRAMĂ)

Raluca avea să vină cu precizări vizavi de acuze. ”Sunt șocată de acțiunile ei. Ce visează noaptea, ea spune ziua. Dacă eu am să îi spun ceva unui om îl sun sau îi dau mesaj de pe numărul meu. Eu am același număr de telefon de peste 10 ani. Să lase fake-urile. Ea doar cu asta se ocupă, Fake-urile o definesc pe această femeie”, a declarat Raluca Podea, pentru CANCAN.RO.

Războiul dintre cele două a plecat din cauza lui Florin Pastramă, care s-a cuplat cu Brigitte, în timpul show-ului Ferma, de pe Pro TV, la care ambii erau concurenți, deși avea o iubită, numeni alta decât Raluca Podea. Lesne de înțeles de ce au declanșat cele două taifunul!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.