Fostul “iepuraș” Playboy s-a “izolat”la piscină. Dacă e cuminte, i se pune și apă…

Publicat: 08/04/2020 | 19:02

Perioada de izolare pare una destul de dificilă, dar se pare că nu pentru toți este la fel. Una dintre cele mai sexy prezențe feminine din showbiz face, în mod clar, excepție. Fostul “iepuraș” Playboy s-a “izolat” la piscină, iar pandemia nu o împiedică să facă plajă topless. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile demențiale. Atenție, conținut nerecomandat cardiacilor. (CITEȘTE ȘI: „PRINȚESA INSTAGRAMULUI” REACȚIONEAZĂ DUPĂ CE A FOST ACUZATĂ CĂ IA BANI DIN DONAȚII. “EU FAC RECLAMĂ DIN FUNDUL PATULUI ȘI TU DE PE GRESIE. FIECARE CU…”)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor imagini de-a dreptul savuroase, nerecomandate minorilor, în prim-planul cărora se află una dintre cele mai sexy blonde din showbiz, Raluca Podea.

Din câte se pare, blondina nu o duce deloc rău în această perioadă. Și asta pentru că s-a “izolat” la piscină. Raluca Podea profită din plin de vremea frumoasă și nu ezită să-și expună trupul în toată splendoarea.

Fostul „iepuraș” a fost surprins la plajă, în curtea casei, unde își ”execută” perioada de izolare. Cum este o fire extrem de dezinhibată, dar și din dorința de a nu se bronza cu urme, Raluca Podea a renunțat la sutien și și-a lăsat bustul generos mângâiat de razele soarelui. Cu siguranță, dacă în următoarea perioadă o să fie cumine, blondinei i se va umple cu apă și piscina. Pentru că, după ce se încinge la soare, sexoasa trebuie să aibă și unde să se bălăcească. (NU RATA: IMAGINI INCENDIARE CU EX-LOGODNICA LUI PASTRAMĂ. SEXOASEI RALUCA I-A ”EVADAT” SÂNUL DE SUB BLUZĂ!)

Raluca Podea, plajă topless în perioada de izolare

A mers la farmacie ”deghizată” în …spărgător.

În urmă cu câteva săptămâni, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe sexoasa Raluca Podea în zona Unirii din Capitală. Dacă e să ne luăm după vestimentație, fostul ”iepuraș” Playboy părea că merge să dea o spargere, nicidecum că dă o fugă la cumpărături. Cu pantaloni mulați, hanorac, cu gluga pe cap și chipul acoperit de o cagulă, Raluca Podea a descins la o farmacie din zonă. După câteva minute pe care le-a petrecut în farmacie, sexoasa blodină a revenit la mașina ei. (NU RATA: CE ASCUNDE ÎN PORTBAGAJ EX-LOGODNICA LUI PASTRAMĂ: CĂRȚI DE RUGĂCIUNE, LENJERIE INTIMĂ ȘI…)

Raluca Podea a mers până la farmacie “deghizată” în… spărgător

Probleme grave de sănătate! 

Raluca Podea s-a confruntat, recent, cu grave probleme medicale la nivelul danturii. După ce, în urmă cu aproximativ un an, blondina s-a văzut nevoită să își lipească fațetele cu superglue, de data aceasta, toată lucrarea vedetei s-a deplasat, iar medicii au fost nevoiți să o dea jos. Astfel, Raluca Podea a rămas fără niciun dinte în gură. (VEZI ȘI: ULTIMELE INTERVENȚII CHIRURGICALE AU ”MUTILAT-O” PE VEDETA DE LA PRO TV! IMAGINILE PE CARE NU LE-AR FI VRUT PUBLICATE VREODATĂ)

“Am avut mari probleme cu dantura. Toți dinții s-au deplasat înspre dreapta și am fost nevoită să îi dau jos. Sunt într-o situație extrem de delicată. Acum n-am dinți și trebuie să mănânc cu paiul. Am ajuns să mă hrănesc doar cu piureuri”a declarat Raluca Podea, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România.

Raluca Podea, una dintre cele mai sexy blonde din showbiz

Cum s-a despărțit de Florin Pastramă

După ce logodnica lui Florin Pastramă, Raluca Podea, a văzut la televizor momentele de tandreţe dintre el şi Brigitte, fosta soţie a lui Ilie Năstase, a luat pur şi simplu foc și a decis să ”divorțeze” definitiv de iubitul ei. Mai mult decât atât, în momentul în care a fost întrebată de către reporterii site-ului nr.1 din România cum comentează ipostazele tandre în care a apărut la televizor logodnicul său, blondina s-a dezlănțuit, pur și simplu, la adresa lui Florin Pastramă. (NU RATA: BRIGITTE PASTRAMĂ, DATĂ ÎN JUDECATĂ DE RALUCA PODEA)

”Totul e terminat! Mi-e silă de Florin. Nici nu mai vreau să aud de el. Consider că nu meritam așa ceva. Am momente când îmi vine să fac urgie. Până și copilul meu mi-a reproșat de ce a trebuit să apară în viața noastră un astfel de bărbat care ne-a pus pe toți într-o situație dificilă. Aștept să revină acasă, să clarificăm unele lucruri și atât. Nu mai avem nimic. Relația noastră s-a terminat”, a mărturisit atunci Raluca. (VEZI ȘI: A ÎNCERCAT UN FLIRT CU AGENTUL DE LA RUTIERĂ, DAR DEGEABA! VEDETA A FOST TRASĂ PE DREAPTA ȘI AMENDATĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)