Fostul ginere al președintelui, îmbrățișări explicite la miezul nopții cu o domnișoară erotică!

Publicat: 14/06/2021 | 23:37

Cătălin Gheorghe, zis Tomată, a “comis-o” în weekend, când, aflat la NUBA, s-a îmbrățișat, la miezul nopții, cu o domnișoară erotică, alături de care s-a distrat la maximum. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile care par să compromită tentativele de împăcare între tânărul om de afaceri și EBA, fiica cea mică a fostului președinte al României, Traian Băsescu.

În urmă cu o săptămână, CANCAN.RO anunța, în premieră, că Elena Băsescu și Cătălin Gheorghe negociază termenii împăcării, bărbatul părând, la momentul respectiv, mai hotărât ca niciodată să-și petreacă restul vieții alături de femeia care l-a făcut tătic pentru prima dată. EBA ar fi fost super-deschisă la a reîncepe o relație, mai ales că fostul iubit își schimbase radical comportamentul în ultimele luni. În plus, fetița lor, micuța Anastasia, juca un rol decisiv, ambii părinți dorindu-și ca ea să crească într-o familie unită.

Distracție la NUBA cu altă femeie

Situația dintre EBA și Tomată pare să se fi complicat în weekend-ul recent încheiat. Dornic de distracție, Cătălin Gheorghe a luat cu asalt NUBA, unul dintre cele mai selecte selecte cluburi din Capitală. La chef nu a venit, însă, cu Elena Băsescu, femeia pe care ar vrea să o recucerească. Companie i-a ținut o brunetă sexoasă, alături de care a dansat și a consumat alcool până aproape de ora închiderii. La un moment dat, domnișoara erotică a părăsit locația și l-a lăsat singur pe fostul ginere al președintelui.

Cătălin Tomată, distracție cu o brunetă la NUBA. A renunțat, oare, la EBA?

(VEZI AICI: MEZINA FOSTULUI PREȘEDINTE REVINE “ȚIPLĂ” ÎN JOC. CÂT DE MULATĂ A APĂRUT EBA ÎN CARTIERUL MILIONARILOR)

Până atunci, potrivit imaginilor realizate de CANCAN.RO, Cătălin Gheorghe și tânăra sexoasă au flirtat și și-au șoptit vorbe dulci. Atingerile tandre nu au lipsit. S-au tachinat, iar cel mai insistent pare să fi fost tânărul om de afaceri, care, atunci când nu se afla pe ringul de dans alături de brunetă, roia în jurul mesei ei. Îmbrățișările explicite care au avut loc aproape de miezul nopții nu-i vor cădea deloc bine, cel mai probabil, fiicei fostului președinte al României, Traian Băsescu.

Cătălin Tomată și sexy-bruneta, la NUBA

Adio, împăcare?!

Nu este exclus ca aceste imagini să compromită tentativele de împăcare între EBA și Tomată, mai ales că ex-soția lui Bogdan Ionescu, zis Syda, este cunoscută ca o femeie care nu suportă trădarea. Rămâne de văzut ce va rezerva viitorul fostului cuplu. Cert este că Tomată va avea mult de tras pentru a o determina pe cea care l-a făcut tătic să uite de „escapada” lui, chiar dacă între el și tânăra cu care s-a distrat la NUBA nu ar exista, încă, nimic serios.

(CITEȘTE ȘI: EBA A FĂCUT CUMPĂRĂTURI ÎN STIL „CAMUFLAT”)

S-au despărțit în septembrie 2019

În septembrie 2019, Elena Băsescu și Cătălin Gheorghe au pus punct poveștii de iubire, în urma căreia a rezultat și o fetiță, botezată Anastasia. După separare, micuța a rămas în grija mamei. Însă fiica fostului președinte al României nu s-a opus niciodată atunci când omul de afaceri dorea să petreacă timp cu copilul lui. Armonia dintre ei ducea către o împăcare. Toți așteaptă, acum, să vadă încotro va merge relația dintre ei.

Cătălin Tomată și EBA, în perioada când formau un cuplu

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.