Fostul fotbalist al ”Generației de aur” a cinat la ”Împinge tava”!

Publicat: 09/12/2019 | 22:51

Procesul de divorț care a venit după 26 de ani de căsnicie pare să-l fi afectat pe fostul fotbalist al ”Generației de aur”. Ionel Ganea a fost surprins într-o ipostază mai puțin obișnuită. A cinat cu un prieten, la… ”Împinge tava”. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile. (CITEȘTE ȘI: ”REGINA INSTAGRAMULUI” DIN ROMÂNIA ARE PROBLEME GRAVE DE SĂNĂTATE! DIAGNOSTICUL PUS DE MEDICI ESTE NĂUCITOR…)

După 26 de ani de căsnicie, Dana și Ionel Ganea au decis să mergă pe drumuri separate în viață. Din câte se pare, procesul de divorț l-ar fi afectat destul de mult pe componentul ”Generației de aur”. Fostul mare jucător de fotbal pare că resimte din plin lipsa partenerei de viață.

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Ionel Ganea în unul dintre centrele comerciale din nordul Capitalei, acolo unde acesta a ieșit la cină alături de un prieten.

Foamea, cel mai bun bucătar!

Cu toate că nu este încă lipsit de obligații, Ionel Ganea pare să resimtă din plin statutul de celibatar. Fostul jucător de fotbal care a făcut parte din ”Generația de aur” a luat masa la ”Împinge tava”. Însoțit de un prieten, Ionel Ganea și-a potolit foamea cu câteva produse de la fast food. Îmbrăcat sport, ex-coechipierul lui Gheorghe Hagi a apelat la cea mai simplă soluție atunci când a simțit un gol în stomac.

Cum a intrat în centrul comercial, s-a îndreptat glonț către zona de food, de unde a plecat cu o tavă plină de preparate culinare, pe care le-a ”devorat” cu mare poftă. Scurte au fost momentele în care Ionel Ganea și-a îndreptat atenția asupra telefonului mobil. Se pare că foamea era mare, fostul sportiv înfulecând, pur și simplu, bucatele de pe tavă. (NU RATA: GHEORGHE DINCĂ A RUPT TĂCEREA)

Ionel Ganea și-a potolit fomea la ”Împinge tava”!

Și-ar fi alungat soția, fiica și nepotul din casă!

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.rosite-ul nr. 1 din România a intrat în posesia unor noi amănunte legate de relația dintre Dana Iaru și Ionel Ganea. Potrivit unor surse din apropierea celor doi, fostul internațional și-ar fi alungat soția, dar și fiica din casă! În prezent, ex-fotbalistul ar avea o legătură amoroasă cu o altă femeie.

Habar nu am cu cine trăiește. Și chiar nu mă interesează, este strict problema lui ce face cu viața personală. Pentru mine este un capitol steril. M-a dat afară din casă. Și pe mine, dar și pe fiică și nepot. Mie mi-a interzis să mai intru în vreo casă încă de anul trecut. Pe Ioana și pe nepotul meu i-a scos afară încă dinainte ca băiețelul să facă un an, mai exact pe 1 noiembrie”, a spus Dana Iaru pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. (NU RATADECLARAŢII NĂUCITOARE. ADEVĂRUL DESPRE DIVORŢUL DIN FAMILIA LUI GANEA)

În 2017, Dana a cerut ordin de protecție

Dana și Ionel Ganea au ajuns pentru a treia oară în fața magistraților. Cuplul a mai fost aproape de separare în 2010 și 2017. Acum, femeia este hotărâtă și exclude din start o împăcare. Susține că i-ar fi acordat ex-fotbalistului multe șanse, de care acesta nu ar fi știut să profite. Cel mai probabil, în lunile următoare, separarea va deveni oficială. (VEZI AICI: GIGI BECALI S-A AUTODENUNȚAT + CE I-A PROMIS LUI RĂZVAN BURLEANU)

„Despre motivele de divorț nu are rost să vorbesc, având în vedere că toată lumea îl cunoaște. Cert este că din august 2018 am intrat din nou în conflict. Șanse de împăcare nu mai sunt! Au fost, dar nu a știut să profite de ele.

Atât divorțul, cât și partajul vor fi foarte grele, că doar este vorba despre o persoană cu influență. Am cerut inclusiv ordin de protecție în 2017, dar fără rezultat, pe motiv că nu sunt suficiente probe la dosar. Dar ordin de protecție nu cere nimeni aiurea! Că doar nu am cerut că m-a invitat la o cafea…”, ne-a declarat Dana Ganea.

Cine este Ionel Ganea

Cu 45 de meciuri şi 19 goluri pentru reprezentativa României, Ionel Ganea a fost unul dintre cei mai prolifici atacanți. În CV-ul său găsim echipe precum Universitatea Craiova, Rapid, VfB Stuttgart, Wolverhampton și Dinamo. În prezent este antrenor, fără angajament. Ultima echipă pe care a pregătit-o a fost ACS Poli Timișoara, din Liga a II-a. În martie 2008 a fost decorat cu Ordinul “Meritul Sportiv” clasa a III-a, pentru rezultatele obținute la turneele finale din perioada 1990-2000 și pentru întreaga activitate.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)