Fostul atacant al naționalei, vizat de o plângere penală din partea propriei fiice. “La 1 noaptea, m-a dat afară din casă, cu copilul, în pijamale” + “Mi-a falsificat semnătura la fisc și… ”

Publicat: 27/06/2020 | 23:45

Ioana, fiica lui Ionel Ganea, a răbufnit în urma dezvăluirilor făcute de mama sa pentru CANCAN.RO, potrivit cărora ex-atacantul echipei naționale ar fi “blocat” cele trei case ale familiei. Tânăra își “pulverizează” fără menajamente tatăl, pe care îl acuză de lucruri grave, imposibil de imaginat. Atenție, urmează declarații șocante în exclusivitate.

Pe 24 iunie, CANCAN.RO anunța că între Ionel Ganea și Dana Iaru a început un nou litigiu, de această dată miza fiind trei vile, două în Pipera și una în Gura Văii. Încă soția fostului atacant era total nemulțumită că instanța nu îi acordă anumite drepturi, după 24 de ani de căsnicie cu fostul internațional român. Până în prezent, Ioana, fiica ex-“tricolorului” nu a oferit declarații, în speranța că tatăl ei va reveni la sentimente mai bune față de cei cu care a conviețuit timp de mai bine de două decenii.

(VEZI AICI: IONEL GANEA ȘI-A ASUMAT O NOUĂ RELAȚIE, ÎN PLIN DIVORȚ. CUM A FOST FOTOGRAFIAT CUPLUL LA O PETRECERE ÎN TÂRGU MUREȘ)

Ioana Ganea: “Nu știu cum a rezistat mama atât timp cu el!”

Acest lucru, din păcate, nu s-a întâmplat, motiv pentru care Ioana Ganea a decis să ia atitudine. Tânăra a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre viața pe care ar fi trăit-o alături de ex-internaționalul român. Potrivit propriilor afirmații, fostul internațional ar fi fost tot timpul violent în familie, motiv pentru care mama sa, dar și George, în prezent fotbalist la Viitorul, ar fi avut de suferit. Cicatricile nu s-au închis nici acum, astfel că Ioana a decis să spună tot adevărul.

Ionel a fost mereu un om foarte dur, foarte mulți ani a fost violent față de familia lui, mai ales față de mama. Eu nici nu știu cum a rezistat atât timp, mereu am întrebat-o cum… Dar nici ea nu știe. De-a lungul timpului, mereu am fost controlați și oarecum supuși unor temeri față de el.

Știu și că în timpul căsniciei lor a și înșelat-o în nenumărate rânduri. Într-adevar este o problemă ce îi privește pe ei, dar atât eu, cât și fratele meu am fost foarte afectați de lucrurile care se întâmplau în casă. După ce s-a despărțit mama de el, eu am locuit o perioadă de opt luni cu el și cu băiețelul meu, David, timp în care eu m-am angajat și lipseam câteva zile din săptămână. La un moment dat, primesc o poză cu David și cu o femeie în dormitorul lui. Lucru care m-a deranjat enorm, iar când l-am întrebat ce este cu poza aceea, mi-a răspuns zâmbind «Păi și ce? A vrut și ea să facă o poză…»”, ne-a declarat Ioana Ganea.

Ionel Ganea
Ioana își acuză dur tatăl, fost internațional român

(CITEȘTE ȘI: POLIȚIA DE FRONTIERĂ SE SPALĂ PE MÂINI ÎN CAZUL GANEA. „EL ARE VOIE SĂ FACĂ ORICE…”)

Dată afară din casă la 1 noaptea!

Lucrurile nu se opresc, din păcate, aici. Ioana Ganea a dezvăluit un episod cutremurător. Ar fi fost dată afară din casă de tatăl ei în plină iarnă, pe motiv că ar fi decis să-și schimbe locuința.

Atunci am încetat să mai am încredere în el și voiam neapărat să caut o soluție. După un timp, mi s-a oferit ocazia să pot să mă mut cu copilul meu la Brașov. Atunci când am venit acasă i-am spus ce aveam de gând, moment în care s-a iscat un mare scandal și m-a dat afară din casă.

La 1 noaptea m-a dat afară cu David, în pijamale și cu câțiva saci cu lucruri de-ale copilului, sunt oameni care pot confirma! El, ulterior, spunând că eu am vrut să plec și că el nu m-a dat afară… Dar nu știu ce mamă ar pleca cu un copil la minus 15 grade în pijama la 1 dimineața, să fim serioși. Abia m-a lăsat să-mi iau o geacă pe mine. M-a lăsat fără telefon, fără absolut nimic!”, a dezvăluit Ioana Ganea pentru CANCAN.RO.

(VEZI AICI: EX-SOȚIA CELEBRULUI FOTBALIST DIN „GENERAȚIA DE AUR”, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ DIVORȚ)

Urmează o plângere penală. “Mi-a falsificat semnătura!”

În continuare, Ioana Ganea a susținut, ca și mama ei, că Ionel Ganea ar fi un personaj influent, care ar controla chiar și instanțele de judecată. Disperată, tânăra este pregătită să depună o plângere penală, în speranța că procurorii vor începe urmărirea penală a fostului component al “Generației de Aur”.

După ceva timp aflu că mi-a falsificat semnătura la  fisc, lăsându-mă acum cu foarte multe datorii. Această problemă o voi rezolva, urmând să depun și o plângere penală. Am încercat să iau legătura cu el, i-am trimis un e-mail prin care l-am rugat să remedieze aceste probleme, însă nu am primit niciun răspuns. M-am văzut nevoită să urmez calea legală în acest sens. Lucrurile pe care le-am spus sunt în ideea că mereu s-a folosit și se va folosi în continuare de influența lui, chiar și asupra unor instituții publice, judecători…

Cred că ar fi cazul să își vadă de treaba lui, să nu mai facă ilegalități numai ca să se răzbune și să obțină ce vrea el. Altfel, nu îmi explic cum, după 24 de ani de căsnicie, femeia să nu aibă dreptul la nimic. A închiriat cele două case din Pipera fraudulos și nimeni nu-i spune nimic. Lui asta îi place, circul și scandalul, asta a văzut în familia lui, asta a făcut și el mai departe și va face în continuare. Eu îi spun doar atât, să își vadă de treaba lui! Obține documente cu caracter personal de la diferite instituții fără acordul meu”, a spus Ioana Ganea pentru CANCAN.RO.

(CITEȘTE ȘI: SOȚIA L-A FĂCUT PRAF LA DIVORȚ PE CELEBRUL FOTBALIST DIN ”GENERAȚIA DE AUR”)

În final, Ioana Ganea a avut un mesaj scurt și la obiect pentru tatăl ei: “Îl rog să nu mai posteze poze cu mine și cu David, nu mai are dreptul acesta!”.

Divorț cu scântei de Dana Iaru

Ionel Ganea și Dana Iaru se află, încă, în plin proces de divorț. O instanță a decis separarea, dar ex-atacantul a făcut apel. De-a lungul timpului, femeia l-a acuzat pe fostul “tricolor” că, de-a lungul căsniciei, a fost violent cu ea.

Habar nu am cu cine trăiește. Și chiar nu mă interesează, este strict problema lui ce face cu viața personală. Pentru mine este un capitol steril. M-a dat afară din casă. Și pe mine, dar și pe fiică și nepot. Mie mi-a interzis să mai intru în vreo casă încă de anul trecut. Pe Ioana și pe nepotul meu i-a scos afară încă dinainte ca băiețelul să facă un an, mai exact pe 1 noiembrie”, ne-a spus Dana Iaru în luna decembrie 2019.

Dana și Ionel Ganea, în perioada când formau un cuplu
Dana și Ionel Ganea, în perioada când formau un cuplu

Cine este Ionel Ganea

Ionel Ganea a făcut parte din “Generația de Aur”, unde a fost coleg cu Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu sau Dan Petrescu. A fost unul dintre cei mai prolifici atacanți în tricoul echipei naționale. De-a lungul carierei de fotbalist, a evoluat la echipe precum Universitatea Craiova, Rapid, VfB Stuttgart, Wolverhampton și Dinamo. Și-a încercat norocul și în meseria de antrenor, dar nu a avut succesul scontat.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.