Fostă vedetă Antena 1, în echipa Kanal D! Lista completă a concurenţilor de la Survivor 2021

Publicat: 30/12/2020 | 16:39

Al doilea sezon „Survivor Romania” este pe cale să înceapă, iar concurenții își vor demonstra abilitățile într-o competiție dură. Printre curajoșii care vor pleca în Republica Dominicană se numără și fosta finalistă de la „iUmor”, Georgiana Lupu.

12 Faimoși și 12 Războinici sunt pregătiți să dea tot ce au mai bun în unul dintre cele mai dure jocuri. Una dintre fetele din tabăra Războinicilor este Georgiana Lupu, tânăra care a impresionat jurații de la „iUmor”. Georgiana are 24 de ani, s-a născut în Bacău și nu a avut parte de o copilărie prea fericită, crescând într-un centru de plasament. (CITEȘTE ȘI: GEORGIANA LUPU, UNA DINTRE CONCURENTELE FAVORITE DE LA IUMOR, S-A NĂSCUT ÎN ÎNCHISOARE. TÂNĂRA DE 23 DE ANI A AVUT O COPILĂRIE GREA)

Georgiana este o femeie puternică și este hotărâtă să reziste cât mai mult în competiție și să dea tot ce are mai bun. Este convinsă că va reuși să facă față provocării și că împreună cu echipa Războinicilor o să câștige cât mai multe probe.

„M-am înscris la Survivor Romania pentru că este o emisiune care ține mult de pregătirea psihică;  îmi plac provocările. Sunt o persoană foarte puternică, cred că voi face tot posibilul să mă descurc cât se poate de bine, având în vedere că voi avea și echipa alături de mine. Pentru nimeni nu va fi ușor, dar nici imposibil”, a declarat Georgiana Lupu, potivit Kanal D.

Lista completă a concurenţilor de la Survivor 2021

Noul sezon Survivor România este pe punctul de a începe. Pentru a doua oară Faimoșii și Războinicii se vor înfrunta într-o luptă dură, în Republica Dominicană. (VEZI ȘI: DAN CRUCERU A RENUNȚAT LA SURVIVOR! DE CE NU VA MAI PREZENTA EMISIUNEA DE LA KANAL D. „E CEL MAI BINE AȘA”)

În noul sezon al emisiunii echipa Faimoșilor o să fie formată din: Jador, Majda, Simona Hapciuc, Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemeș, Culiță Sterp, Zannidache și Ana Porgras.

Faimoșii o să se confrunte cu echipa Războinicilor, din care fac parte: Georgiana Lupu, Marilena Cuciurean, Roxana Georgiana Ghiță, Maria Hîngu, Szidonia Szasz, Andreea Moșneagu, Alin Sălăjean, Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen, Musty Camara.