Fosta știristă de la Antenă și „ex”-ul redeschid „ostilitățile” la 9 ani de la divorț

Publicat: 20/12/2020 | 23:44

Cu toate că au divorțat în urmă cu aproximativ 9 ani, fosta știristă de la Antenă și ex-soțul ei se pare că nu și-au încheiat socotelile. Pe final de an, cuplul cândva celebru a redeschis ”ostilitățile”. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații de ultimă oră legate de cel mai nou „meci” din lumea bună.

Fosta știristă de la Antenă, Oana Frigescu, și fostul partener de viață, Andrei Badiu, au redeschis ”ostilitățile”, după nouă ani de la divorț. Se pare că cei doi foști soți nu și-au încheiat socotelile si acum duc o luptă prin tribunale.

Acțiuni în justiție aproape simultane

Potrivit unor surse din mediul judiciar, aproape simultan, Oana Frigescu și fostul soț Andrei Badiu și-au deschis câte un proces.  Fosta știristă de la Antenă a depus o acțiune, pe rolul Judecătoriei Sectorului 2 din București, în care ”pârât” este fostul ei soț, Andrei Badiu.  Oana Frigescu s-a adresat instanței de judecată pentru a modifica modalitățile de exercitare a autorității părintești.

Nici fostul soț al Oanei Frigescu nu s-a lăsat mai ptrejos. Andrei Badiu a cerut magistraților micșorarea pensiei alimentare pe care o plătește fetiței pe care o are cu fosta prezentatoare a Observatorului. Conform acelorași surse din mediul judiciar, Andrei Badiu a înregistrat o acțiune – tot la Judecătoria Sectorului 2 din București –  în care ”pârâtă” este fosta lui soție, Oana Frigescu. Procesul are ca obiect micșorarea pensiei de întreținere. (NU RATA: CE ASCUNDE NOUL IUBIT AL CUNOSCUTEI PREZENTATOARE DE LA ANTENĂ)

Oana Frigescu și Andrei Badiu se judecă în două procese

Oana Frigescu și Andrei Badiu au divorțat în 2011

Oana Frigescu își unea, în 2009, destinul cu Andrei Badiu, iar la scurt timp s-a născut fetița lor, Maria. Doar că nu ar fi fost prea roză căsnicia lor. După doi ani, Oana și Andrei au divorțat. În plus, Oana și-a acuzat soțul că ar fi agresat-o de mai multe ori, chiar și când era însărcinată.

La divorț, Oana a solicitat magistraților Judecătoriei Sectorului 1 să o despartă de Andrei din culpa exclusivă a lui. Oana a mai cerut atunci și revenirea la numele de fată, dar și o pensie de întreținere pentru fiica lor, în valoare de 2.000 de lei, plătită lunar de afaceristul Andrei Badiu. (NU RATA: FOSTA ȘTIRISTĂ DE LA ANTENĂ S-A COMBINAT CU UN ”PUIUȚ”!)

Oana Frigescu și fostul soț s-au dat reciproc în judecată

Oana și-a deschis o afacere cu bijuterii

Oana Frigescu părăsea Antena 1 în urmă cu șapte ani, moment prielnic pentru a-și deschide o afacere de care să se poată ocupa așa cum trebuie. Ea are un business cu bijuterii, care, deși la început nu a funcționat foarte bine, acum i-ar asigura confortul zilnic, atât ei, cât și fiicei sale.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.