Acasă » Exclusiv » Fosta soție îl “pulverizează” pe cunoscutul fotbalist al “Generației de aur”: ”Să-i fie rușine! Aduce în casă tot felul de femei”

Fosta soție îl “pulverizează” pe cunoscutul fotbalist al “Generației de aur”: ”Să-i fie rușine! Aduce în casă tot felul de femei”

De: I.D. 13/01/2020 | 23:32

Dana Iaru îl “pulverizează” pe Ionel Ganea, cunoscutul fotbalist al “Generației de Aur”. Fără niciun regret, ex-soția a vorbit în termeni aspri despre cel care i-a fost partener mai bine de două decenii. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, declarațiile sale fără echivoc.

La nicio lună de la divorț, Ionel Ganea și-a asumat noua relație. Celebrul fotbalist din ”Generația de aur” s-a combinat cu o profesoară din Făgăraș, așa cum CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, v-a dezvăluit, în exclusivitate, AICI.

Dana şi Ionel Ganea au împreună doi copii, Ioana și George, în prezent majori. Iubirea celor doi soți s-a stins însă și nu a mai existat cale de împăcare. Divorțul a fost iminent. Și a fost pronunțat înainte de Crăciun. După 23 de ani de căsnicie, cuplul și-a spus “Adio”.

(VEZI AICI: EX-SOȚIA CELEBRULUI FOTBALIST DIN „GENERAȚIA DE AUR”, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ DIVORȚ)

Ionel Ganea și-ar fi găsit, însă, rapid o nouă parteneră, o profesoară angajată la un liceu renumit din Făgăraș. Ex-atacantul ar fi vizitat constant de cadrul didactic la vila din Gura Văii. Întâlnirile dintre ei ar fi început până ca divorțul dintre Dana și Ionel Ganea să fie încheiat.

“Își bate joc de toate femeile din viața lui!”

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a luat legătura cu Dana Iaru. Foarte degajată, fosta soție a componentului “Generației de aur” nu a avut milă față de ex-partener. L-a “pulverizat” fără să stea pe gânduri.

Chiar nu aș mai dori să vorbesc despre viața amoroasă a acestui individ care, pentru mine, este egal cu zero. Ieri (n.r. vineri) am primit o poză de la el. Părerea mea este că își bate joc de toate femeile din viața lui. Fotografia pe care mi-a trimis-o este elocventă în acest sens. Toată lumea își poate deduce ce vrea să demonstreze”, ne-a declarat fosta soție a lui Ionel Ganea.

Ionel Ganea arată cu degetul spre un tablou în care apare alături de fosta soție, Dana

(VEZI AICI: SOȚIA LUI IONEL GANEA, NOI DEZVĂLUIRI TERIBILE)

“De Crăciun, a fost împreună cu o blondă! Tipa cu care ar fi acum este măritată!”

În continuare, Dana Iaru ne-a precizat: “Nu știu ce să zic, cât este de serioasă relația lor… Sunt dezamăgită de tot ce face el. Aduce în casă tot felul de femei și eu am interzis să intru în orice locuință. De Crăciun, a fost împreună cu o blondă. Dar el este Ionel Ganea și are puteri depline. Plus că am înțeles că tipa cu care ar fi acum este măritată”.

(CITEȘTE ȘI: SOȚIA L-A FĂCUT PRAF LA DIVORȚ PE CELEBRUL FOTBALIST DIN ”GENERAȚIA DE AUR”)

“Cine romantice în casa copiilor lui… Să le fie rușine!”

Fosta soție a lui Ionel Ganea a conchis: “Să le fie rușine, mai ales lui! Ce a făcut cu mine face cu toate… Cine romantice cu lumânări în casa copiilor lui. Fix acolo unde sunt toate amintirile lor, unde a fost o parte a copilăriei lor. Rușine! Sunt așa multe hoteluri și apartamente de închiriat unde își poate duce toate femeile pe care le dorește… Este trist, dar adevărat! Respectul lui este egal cu zero. Nu știu ce să mai zic…”.

Dana și Ionel Ganea, în perioada când formau un cuplu

Și-ar fi alungat soția, fiica și nepotul din casă!

În noiembrie, prin intermediul celebrei adrese [email protected], site-ul nr. 1 din România a intrat în posesia unor noi amănunte legate de relația dintre Dana și Ionel Ganea. Potrivit unor surse din apropierea celor doi, fostul internațional și-ar fi alungat soția, dar și fiica din casă! Ex-fotbalistul ar fi avut o legătură sentimentală cu o altă femeie.

Habar nu am cu cine trăiește. Și chiar nu mă interesează, este strict problema lui ce face cu viața personală. Pentru mine este un capitol steril. M-a dat afară din casă. Și pe mine, dar și pe fiică și nepot. Mie mi-a interzis să mai intru în vreo casă încă de anul trecut. Pe Ioana și pe nepotul meu i-a scos afară încă dinainte ca băiețelul să facă un an, mai exact pe 1 noiembrie”, ne-a spus Dana Iaru în luna decembrie.

(NU RATA: FOSTUL FOTBALIST & SOȚIA AU PRIMIT RĂGAZ PENTRU ÎMPĂCARE, DAR…)

Altfel, Ionel Ganea și-ar fi găsit, deja, o parteneră. Ar fi cu doar doi ani mai mare decât fiica lui, Ioana, și ar fi devenit o prezență constantă la casa din Gura Văii, una dintre proprietățile fostului internațional român.

În 2017, Dana a cerut ordin de protecție

Dana și Ionel Ganea au ajuns pentru a treia oară în fața magistraților. Cuplul a mai fost aproape de separare în 2010 și 2017.

Despre motivele de divorț nu are rost să vorbesc, având în vedere că toată lumea îl cunoaște. Cert este că din august 2018 am intrat din nou în conflict. Șanse de împăcare nu mai sunt! Au fost, dar nu a știut să profite de ele.

Atât divorțul, cât și partajul vor fi foarte grele, că doar este vorba despre o persoană cu influență. Am cerut inclusiv ordin de protecție în 2017, dar fără rezultat, pe motiv că nu sunt suficiente probe la dosar. Dar ordin de protecție nu cere nimeni aiurea! Că doar nu am cerut că m-a invitat la o cafea…”, ne-a declarat Dana, cu mai mult timp în urmă.

(VEZI AICIADEVĂRUL DESPRE DIVORŢUL DIN FAMILIA LUI GANEA)

Cine este Ionel Ganea

Cu 45 de meciuri şi 19 goluri pentru reprezentativa României, Ionel Ganea a fost unul dintre cei mai prolifici atacanți. În CV-ul său găsim echipe precum Universitatea Craiova, Rapid, VfB Stuttgart, Wolverhampton și Dinamo. În prezent este antrenor, fără angajament. Ultima echipă pe care a pregătit-o a fost ACS Poli Timișoara, din Liga a II-a. În martie 2008 a fost decorat cu Ordinul “Meritul Sportiv” clasa a III-a, pentru rezultatele obținute la turneele finale din perioada 1990-2000 și pentru întreaga activitate.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Iarna se întoarce în România! ANM a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni
Iarna se întoarce în România! ANM a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită a milionarului, care e cu 24 de ani mai tânără
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Ispita de la Insula Iubirii i-a luat mințile fostului campion al României! Milionarul a divorțat pentru Antonela, mai tânără cu 24 de ani
Ispita de la Insula Iubirii i-a luat mințile fostului campion al României! Milionarul a divorțat...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Bomba sexy care a cucerit un celebru milionar român. Iubitul ei e cu 24 de ani mai în vârstă și abia a ieșit dintr-un mariaj
Bomba sexy care a cucerit un celebru milionar român. Iubitul ei e cu 24 de...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului....
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Cum arată micul dejun la conacul lui Mircea Dinescu: „Vai de viața mea”. Poetul l-a avut drept oaspete pe brazilianul care cântă muzică populară românească
Cum arată micul dejun la conacul lui Mircea Dinescu: „Vai de viața mea”. Poetul l-a...
Cum a fost ucisă Mirela, de fapt! Chinul de nedescris la care a fost supusă
Cum a fost ucisă Mirela, de fapt! Chinul de nedescris la care a fost supusă
Julia o acuză pe Roberta că o ironizează! Cele două fete își aruncă înțepături una alteia: „A încercat să ne imite și să ne ironizeze mai mult decât a ne imita.”
Julia o acuză pe Roberta că o ironizează! Cele două fete își aruncă înțepături una...
Legătura dintre femeia găsită ucisă la marginea autostrăzii și criminalul ei. Ce i-a scăpat autorului când a vrut să-și șteargă urmele
Legătura dintre femeia găsită ucisă la marginea autostrăzii și criminalul ei. Ce i-a scăpat autorului...
Toată ţara intră din această după-amiază sub alertă de vreme severă. Ploi torențiale, grindină, vijelii și ninsori la munte, până joi seară
Toată ţara intră din această după-amiază sub alertă de vreme severă. Ploi torențiale, grindină, vijelii...
BANCUL ZILEI. După o petrecere, directorul își cheamă secretara: - Maricico ai vreun leac?
BANCUL ZILEI. După o petrecere, directorul își cheamă secretara: - Maricico ai vreun leac?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
Cea mai MASIVĂ gaură neagră din galaxie este INCREDIBIL de aproape de noi
Cea mai MASIVĂ gaură neagră din galaxie este INCREDIBIL de aproape de noi
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar fi printre eliminați
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar...
Localitatea din România în care au ajuns tone de gunoaie din Europa: „Așa e de ani de zile”
Localitatea din România în care au ajuns tone de gunoaie din Europa: „Așa e de...
Ce să faci dacă vârfurile plantelor de apartament sunt maro. Așa rezolvi problema, fără prea mari bătăi de cap
Ce să faci dacă vârfurile plantelor de apartament sunt maro. Așa rezolvi problema, fără prea...
TREBUIE SĂ DEA mai mulți bani. Lovitură pentru cei care au mașini pe BENZINĂ
TREBUIE SĂ DEA mai mulți bani. Lovitură pentru cei care au mașini pe BENZINĂ
Deea Maxer a dat vestea mult așteptată, la un an de relație cu Robert Drilea. „Menirea femeii e să fie mamă”
Deea Maxer a dat vestea mult așteptată, la un an de relație cu Robert Drilea....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Henry Cavill şi Natalie Viscuso au anunţat că vor deveni părinţi
Henry Cavill şi Natalie Viscuso au anunţat că vor deveni părinţi
Pericol total în TRANSILVANIA. Este vestea momentului pentru cei care locuiesc în Ardeal
Pericol total în TRANSILVANIA. Este vestea momentului pentru cei care locuiesc în Ardeal
Arpad Paszkany, fostul patron de la CFR Cluj, sedus de o ispită de la „Insula Iubirii”
Arpad Paszkany, fostul patron de la CFR Cluj, sedus de o ispită de la „Insula...
Ce i-a putut face un bătrân din Italia, de 90 de ani, BADANTEI care avea grijă de el. Femeia le-a povestit polițiștilor, în amănunt, tot ce a îndurat
Ce i-a putut face un bătrân din Italia, de 90 de ani, BADANTEI care avea...
Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj sfâşietor după moartea interlopului. Graţiela Corduneanu s-a prăbuşit emoţional
Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj sfâşietor după moartea interlopului. Graţiela Corduneanu s-a prăbuşit emoţional
Cine e și cum arată soția lui Costel Corduneanu. Grațiela a rămas văduvă la câteva luni de la cununia civilă
Cine e și cum arată soția lui Costel Corduneanu. Grațiela a rămas văduvă la câteva...
Ce scrie în actul de divorț al Deei și al lui Dinu Maxer:
Ce scrie în actul de divorț al Deei și al lui Dinu Maxer: "Ne-am uitat...
Livia Eftimie, mesajul cu subînțeles care îl va enerva la maxim pe Cătălin Bordea: „Tot ce contează e dacă merită sau nu”
Livia Eftimie, mesajul cu subînțeles care îl va enerva la maxim pe Cătălin Bordea: „Tot...
Acestea sunt obiectele care îți aduc noroc. Lidia Fecioru spune că trebuie să le ai mereu în casă: “Îți asigură un loc în societate”
Acestea sunt obiectele care îți aduc noroc. Lidia Fecioru spune că trebuie să le ai...
Orașul viitorului, un eșec de proporții. Proiectul de miliarde de dolari din deșert, fără drumuri și mașini, nu se mai construiește
Orașul viitorului, un eșec de proporții. Proiectul de miliarde de dolari din deșert, fără drumuri...