Fosta soție a lui Răzvan Simion și-a refăcut viața. A reușit fiul lor să accepte noul partener al mamei

Publicat: 19/12/2019 | 14:24

Matinalul de la Antena 1 s-a despărțit de fosta soție acum cinci ani. După un mariaj care a durat mai bine de un deceniu, cei doi au luat-o pe drumuri separate. După destrămare cuplului, Răzvan a început o relație cu Lidia Buble și s-a mutat împrună cu aceasta. (CITEȘTE ȘI: FILMĂRILE CARE ”ANUNȚĂ” DIVORȚUL VEDETEI TV. OANA ZĂVORANU, LA BRAȚ PRIN MALL CU UN ”URSULEȚ” MANIERAT)

Diana și Răzvan Simion au împreună doi copii, care au rămas alături de mamă. Chiar dacă nu îl au aproape pe tatăl lor în fiecare zi, relația dintre ei este una foarte bună. (VEZI ȘI: RĂZVAN SIMION A FĂCUT ANUNȚUL ÎN DIRECT, LA ANTENA 1: “ESTE ULTIMA ZI”. ECHIPA NEATZA SE DESTRAMĂ)

După cinci ani de la despărțiere, Diana și-a refăcut viața cu Radu Bița, alături de care petrece clipe frumoase. Noul iubit a fost acceptat și de copii, care se înțeleg foarte bine cu el.

Tudor, băiețelul lui Răzvan s-a atașat repede de noul bărbat din viața mamei sale. Cei doi petrec timp împreună, merg la cumpărături și par să se înțeleagă extraordinar. Dina și Radu construiesc o relație frumoasă, o să fie chiar părinți spirituali pentru finuța lor. Totul pare să meargă perfect pentru fosta soție a lui Răzvan