Fosta soție a lui Răzvan Simion sărbătorește un eveniment important, după despărțirea prezentatorului TV de Lidia Buble

Publicat: 29/06/2020 | 19:20

Fosta soție a lui Răzvan Simion sărbătorește un eveniment important, după despărțirea prezentatorului TV de Lidia Buble. Diana a făcut anunțul pe contul ei de Instagram.

După o căsnicie de 15 ani, Răzvan Simion și Diana au divorțat. Ruptura definitivă a avut loc în 2015. Pe parcursul mariajului, șatena a fost o prezență discretă și la evenimentele mondene l-a însoțit destul de rar pe fostul ei soț.

După despărțire, Diana și-a refăcut viața. Șatena trăiește o poveste de dragoste de câțiva ani buni și este extrem de fericită. Dovada în acest sens este și ultima fotografie publicată de fosta soție a lui Răzvan Simion pe Instagram, alături de un mesaj emoționant. (CITEȘTE ȘI: CUM L-A DESPĂRŢIT LIDIA BUBLE PE RĂZVAN SIMION DE SOŢIE. S-A AFLAT, DUPĂ 5 ANI: „I-A PROPUS SĂ ÎŞI PETREACĂ NOAPTEA ÎMPREUNĂ”)

“Locul în care ne-am (re)cunoscut”, a scris Diana pe Instagram.

Diana, alături de iubitul ei

Răzvan Simion a anunțat despărțirea

Răzvan Simion a fost cel care a anunțat despărțirea de Lidia Buble. Prezentatorul TV a publicat, pe 7 iunie, un mesaj pe contul său de Instagram, pe care ulterior l-a șters. Acest lucru le-a dat de gândit fanilor. Să fie, oare, vorba despre o împăcare? (VEZI ȘI: RĂZVAN SIMION, REACȚIE BIZARĂ DUPĂ CE S-A DESPĂRȚIT DE LIDIA BUBLE. CE IMAGINE A POSTAT ȘI CUM A REACȚIONAT CÂNTĂREAȚA)

Au fost ani in care m am iubit prea putin in timp ce primeam prea multa iubire cu care nu stiam ce sa fac.
Au fost ani in care m am ferit de iubire ca de cel mai mare dusman. Au fost ani in care iubirea mi a fost oxigen.
Ce am invatat pana acum despre iubire? Iubirea inseamna daruire, libertate emotionala, inseamna a vrea din suflet sa il vezi pe celălalt fericit.

Astazi Lidia nu mai este fericita langa mine. Ii cer iertare pentru ca la un moment dat am devenit insuficient. Si ma iert si pe mine pentru ca nu am mai avut ce sa ofer cand poate ar mai fi fost multe de oferit. De maine vreau sa o vad pe Lidia fericita, vreau sa ii sclipeasca ochii din nou in razele soarelui, asa ca ii redau libertatea. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat.
Ma iert pe minte pt tot ce am fost si pt tot ce n-am fost… Suntem in continuare o echipa si construim proiectul muzical si in rest doi… fosti iubiti…. actuali foarte buni prieteni.
Am fost copil, am fost tanar iar astazi sunt intelept.

Copilul râde:
„Înţelepciunea şi iubirea mea e jocul!”
Tânărul cântă:
„Jocul şi-nţelepciunea mea-i iubirea!”
Bătrânul tace:
„Iubirea şi jocul meu e-nțelepciunea!” L.B.
Viața frumoasa, Sufletel!” , a fost mesajul postat pe Instagram de Răzvan Simion.