Fosta soție a lui Mădălin Ionescu s-a transformat într-o bombă sexy! Cum arată acum femeia care i-a dăruit doi copii prezentatorului TV

Publicat: 18/01/2020 | 21:55

Mihaela Coșerariu, fosta soție a celebrului Mădălin Ionescu este de nerecunoscut! Parcă și anii trec tot în favoarea ei, căci dacă ne luăm după aspectul său fizic, bruneta refuză să îmbătrânească și, de când a devenit PR-ul unui club de lux din Capitală, s-a schimbat complet. 

Fosta soție a lui Mădălin Ionescu este de nerecunoscut! A ajuns PR-ul unui celebru club din Capitală și și-a schimbat viața radical. Deși nu oferă prea multe informații din punct de vedere personal, se pare că pe plan profesional, toate îi merg de minune. Mihaela Coșerariu a început să iubească viața de noapte și să pozeze din ce în ce mai sexy.

Nu se lasă mai prejos atunci când vine vorba de ținute, pe care le face, în ultima vreme, din ce în ce mai sumare. Pe conturile sale de pe rețelele de socializare, Mihaela Coșerariu pozează provocator, lăsând la vedere formele pe care le deține.

Mădălin Ionescu și Mihaela au împreună 2 copii

Mădălin Ionescu și Mihaela Coșerariu au fost împreună nu mai puțin de 14 ani ani. Căsnicia celor doi a fost sortită eșecului, iar în anul 2011, cei doi au decis că este mai bine să meargă pe drumuri separate. În urma poveștii de iubire pe care au trăit-o au rezultat 2 copii, despre care Cristina Șișcanu mărturisește că pe Mihaela nu prea o interesează.

„Mama lor nu s-a implicat deloc. Îi vede pe Ştefania şi pe Filip de cinci ori pe an poate, la mall. Aceasta este relaţia dintre ei… Pentru mine este un mister, eu nu aş putea să am o astfel de legătură cu copilul meu” a declarat Cristina Șișcanu, pentru okmagazine.ro, în urmă cu ceva timp.