Fosta soție a lui Liviu Guță regretă despărțirea? ”Un fost soț care va fi foarte greu de înlocuit… Poate chiar imposibil”

Publicat: 07/01/2020 | 08:45

Divorțul dintre Liviu Guță și fosta soție a fost unul dintre subiectele fierbinți ale anului 2019. Cei doi s-au înscris în lista lungă de divorțurilor  anului trecut. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU, COMPORTAMENT SUSPECT LA NUBA! SUNT SEMNE CĂ…)

Liviu Guță a pus capăt unei căsnicii ce a durat 13 ani. El și Iuliana au împreună doi copii: un băiat, Mario, de 11 ani și o fetiță de 6 ani. Ambii copii studiază instrumente muzicale și par că o să îi calce pe urme tatălui lor. (VEZI ȘI: BOMBĂ ÎN LUMEA MANELELOR! LIVIU GUȚĂ A DIVORȚAT DE SOȚIA LUI, DUPĂ 13 ANI DE ANI DE CĂSNICIE)

Chiar dacă au divorțat Liviu Guță și fosta soție au rămas în relații bune și se văd destul de des, datorită copiilor. Relația bună pe care cei doi o au reiese și dintr-un mesaj pe care Iuliana l-a postat pe conturile de socializare. Mesajul lasă să se vadă o urmă de regret și o atitudine nostalgică.

”Cu singurul meu prieten adevărat! Chiar dacă nu mai suntem împreună, ești, ai fost și vei fi cel mai bun prieten al meu! Un fost soț care va fi foarte greu de înlocuit din toate punctele de vedere! Poate chiar imposibil”, a  scris ea, pe Facebook

Cum se descurcă Liviu Guță cu viața de burlac

În urma divorțului, Liviu Guță a fost nevoit să se mute, așa că acum stă într-un apartament de lux, din Pipera. Viața de burlac îl pune în ipostaze noi, trebuie să administreze singur întreaga casă, ba chiar mai mult și-a descoperit și talentul de bucătar. A postat recent o poză în care spăla vasele, după ce a gătit paste.

Chiar dacă viața de burlac nu e chiar așa de ușoară, Liviu încearcă să se descurce, iar în ceea ce o privește pe fosta soție are numai cuvinte de laudă. ”Dacă eu și Iuliana ne-am despărțit am făcut-o pentru ca așa a fost scris, iar ce s-a întâmplat este doar treaba noastră și nu avem nevoie de comentatori! Cert este că suntem cei mai buni prieteni, ea este mama copiilor mei”, a spus Liviu