Fosta soție a lui Cristi Borcea trăiește pe picior mare în SUA. Pe ce a cheltuit blondina sute de mii de dolari?

Publicat: 09/12/2019 | 14:20

Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, a plecat după încheierea divorțului în SUA, unde duce o viață de lux și se răsfață zilnic.(CITEȘTE ȘI: ”REGINA INSTAGRAMULUI” DIN ROMÂNIA ARE PROBLEME GRAVE DE SĂNĂTATE! )

Cei doi s-au căsătorit în urmă cu opt ani, la Primăria Voluntari. Nașii de cununie a lui Cristi Borcea și ai Alinei Vidican au fost Luminița și Gigi Becali, care după semnare actelor i-au sfătuit pe proaspeții căsătoriți să se ghideze în căsnicia lor, după două principii esențiale: corectitudine și loialitate.(VEZI ȘI: PATRICK, FIUL CEL MARE AL LUI CRISTI BORCEA, A ÎMPLINIT 22 DE ANI. A PETRECUT CU MAMA, IUBITA ȘI PRIETENII. FOTO)

Mariajul celor doi se sfârșește după cinci ani, în anul 2016. Divorțul a avut loc la Penitenciarul Poarta Albă, acolo unde Cristi Borcea era reținut. În urma separării fostul acționar de la Dinamo și Alina Vidican au rămas în relații bune, de dragul  copiilor pe care îi au împreună.

Divorțul i-a adus Alinei o sumă de bani semnificativă drept pensie alimentară și o afacere în Miami, lucru ce a determinat-o să plece departe de România. Fosta soție a acționarului de la Dinamo trăiește în prezent în SUA și duce o viață de lux. Recent blondina a achiziționat un Ferrari care a costat mai bine de 200.000 de dolari, spun sursele citate de WOWbiz.

”Nu s-a mai uitat la bani și, cu acordul lui Borcea, și-a luat Ferrari. Atrage toate privirile chiar și în Miami”, a declarat un apropiat al Alinei Vidican