Fosta soție a lui Connect-R, închisă în casă din cauza epidemiei de coronavirus. A cerut ajutorul fanilor!

Publicat: 14/03/2020 | 19:46

Panica epidemiei de coronavirus te lovește și dacă ești vedetă! Așa că, printre personajele din showbizul nostru monden care au ales să stea acasă în aceste zile în care România este greu încercată de Covid-19 se numără și Misha, fosta soție a lui Connect-R. 

Misha se află în casă de câteva zile și nu are de gând să iasă, căci sănătatea este mai importantă decât orice. Fosta soție a lui Connect-R a postat pe contul său de Instagram mai multe instastory-uri în care le arată fanilor săi cu ce își ocupă timpul, în „carantină”.

Fosta soție a lui Connect-R gătește și face clipuri amuzante, mai, mai să se ducă mai repede plictiseala. Și, pentru că este mereu sinceră, Misha le-a spus oamenilor că are nevoie de ajutorul lor.

Ca să nu se plictisească prea mult, blondina le-a cerut urmăritorilor săi să-i sugereze câteva filme sau cărți bune, pentru ca timpul să treacă mai ușor.

„Bună dimineața, eu m-am baricadat câteva zile în casă! Niște recomandări de filme, cărți, seriale? ???? Dacă tot e “vacanță”, a scris Misha pe Instagram.

Cu toate acestea, vedeta nu a uitat de isteria românilor care au golit supermarketurile de făină, așa că, într-o notă de ironie, le-a adresa o replică de zile mari.

„Băăă, de ce vă luați făină, mă? Baxuri de făină? Ce faceți cu ea? Vine sfârșitul lumii!” a mai spus Misha, pe rețeaua de socializare.