Fosta soție a bossului din PSD și-a oficializat noua relație! A petrecut cu noul iubit pe litoral

Publicat: 05/08/2020 | 23:51

Alice Constantinică a trecut peste divorțul de renumitul politician. Fosta sotie a bossului din PSD, Codrin Ștefănescu, și-a oficializat noua relație! Cunoscutul fotomodel a petrecut cu noul iubit pe litoralul românesc. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini savuroase cu cel mai nou cuplu din lumea bună.

După mai multe momente tensionate, Alice Constantinică a decis să pună punct relației cu bossului din PSD, Codrin Ștefănescu. Din câte se pare, cunoscutul fotomodel n-a suferit prea mult după divorț și acum dă semne că și-a refăcut viața sentimentală.(CITEȘTE ȘI: SEXY-SOȚIA CUNOSCUTULUI POLITICIAN A ZĂPĂCIT MILIONARII DIN MAMAIA!)

Weekendul trecut, CANCAN.RO a întâlnit-o pe fosta sotie a bossului din PSD pe una dintre renumitele plaje din stațiunea fanion a litoralului românesc, acolo unde s-a relaxat alături de noul partener de viață.

Alice Constantinică și-a oficializat noua relație. După ce a rupt-o definitiv cu Codrin Ștefănescu, cunoscutul fotomodel și-a găsit liniștea sufletească în brațele unui fost crai de Dorobați, care a dat cluburile pe seminariile pe teme economice.(NU RATA: PROBABIL E CEA MAI “BUNĂ” SOȚIE DE POLITICIAN! BUNĂCIUNEA ȘEFULEȚULUI PSD A MAI FĂCUT PLAJĂ ȘI FĂRĂ SUTIEN!)

Alice Constantinică a petrecut cu Cătălin Plapcianu pe litoral

Și-a oficializat noua relație!

Ex-soția bossului din PSD și Cătălin Plapcianu au petrecut pe una dintre cele mai renumite plaje din Mamaia. S-au relaxat și s-au bucurat de momentele petrecute împreună.

Ca la fiecare apariție pe plajă, Alice Constantinică a răvășit privirile reprezentanților sexului tare. Și asta pentru că ex-soția lui Codrin Ștefănescu este posesoarea unui fizic de invidiat.

Cu toate că a etalat o formă de invidiat și părea mai fericită ca niciodată în compania noului iubit, Alice Constantinică  a preferat să stea tolănită pe șezlong și să își lase formele bine definite mângâiate de razele soarelui. Cătălin Plapcianu a fost ceva mai activ și în toată perioada pe care au petrecut-o pe plajă și s-a asigurat că sexoasei nu-i lipsește nimic.(VEZI ȘI: MEGA-EXCLUSIVITATE. DECLARAŢII NĂUCITOARE DESPRE ”DIVORŢUL” PROVOCAT DE SEXY-SECRETARELE DIN PARTID. LIDERUL PSD A ANGAJAT BODYGUARZI, A SCHIMBAT YALELE ŞI…ŞI-A DAT AFARĂ DIN VILĂ LOGODNICA ŞI FIUL!)

Alice Constantinică & Cătălin Plapcianu, cel mai nou cuplu din lumea bună

Cătălin Plapcianu, scos basma curată de mamă, după teribilul accident din 2008! 

Cătălin Plapcianu a ajuns cunoscut în cu mai bine de 12 ani, când a reusit să distrugă un Lamborghini Murcielago de 250.000 euro într-un accident auto. El a avut o relatie si cu Ramona Gabor, fosta cumnată a lui Irinel Columbeanu.

Cătălin Plapcianu se afla la volanul bolidului, când a intrat pe contrasens și s-a oprit într-o alta mașină, în care se aflau doua tinere fotomodele. Ulterior, s-a constatat că avea o viteza amețitoare: peste 150 km/h. La spital, victimele au fost vizitate de mama șoferului, Mirela Sâmpetru. Aceasta a vrut să aplaneze toață povestea și a insistat să le dea fetelor și familiilor acestora o suma considerabila de bani și să le asigure tinerelor condiții de spitalizare de excepție.(VEZI ȘI: CUM A AJUNS MAMA CELEI MAI EMBLEMATICE BEIZADELE DIN ROMANIA, AGENT DE CONTRASPIONAJ IN RELATIA CU SOTUL EI!)

Cea mai generoasa oferta a primit-o fata care era cel mai grav ranită: pe lângă bani, mama lui Plapcianu i-a propus să-i plătească spitalizarea și o operație estetica la Viena. Condiția era că aceasta să semneze un contract prin care să renunțe la alte despăgubiri. În încercarea de a grăbi lucrurile, femeia și-a sunat avocatul chiar din rezerva fetei, cerându-i acestuia să redacteze contractul respectiv.

Părinții fetei nu au fost impresionați de oferta primită, considerând că, din cauza accidentului suferit, fiica lor vă pierde inclusiv angajamente profesionale, fiindu-i afectată cariera de fotomodel.(NU RATA: CATALIN PLAPCIANU O INVITASE IN ORAS PE SIMONA SENSUAL)

Cătălin Plapcianu a fost găsit nevinovat în dosarul deschis în urma accidentului. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au închis dosarul în care, inițial, Cătălin Plapcianu a fost cercetat pentru vătămarea din culpa a celor doua tinere, pe motiv că „fapta nu exista”. Anchetatorii au motivat soluția de neînceperea a urmăririi penale prin faptul că tinerele accidentate nu au depus plângere penala și nici nu au avut vreo pretenție materială.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.