Fosta soacra a lui Florin Salam îl învinovățește pentru moartea Fănicăi. Acuzații grave: ”Când o să se știe ce a făcut, n-o să-l mai aplaude nimeni.”

Publicat: 09/06/2020 | 20:09

Scandal fără precedent în familia lui Florin Salam. Mama răposatei sale soții face acuzații șocante despre integritatea manelistului. Fosta soacră îl condamnă că nu a mai vizitat mormântul Fănicăi de șapte ani. Mai mult, femeia lasă de înțeles că artistul ascunde adevăratul motiv al decesului fetei ei.

CITEȘTE ȘI: Lidia Buble, petrecere monstruoasă la 27 de ani. Nu suferă după despărţirea de Răzvan Simion şi se laudă cu asta: „Nu îmi mai trebuie nimic”

„De 7 ani n-a mai trecut pe acolo, de la parastasul de 7 ani. Sunt mamă de copil. Copiii au mai mers, o dată pe săptămână merg cu noi, miercurea sau duminica. Florin nu vine cu noi. În altă parte se poate duce, îl înțeleg, cântă, dar de Paște nu putea să-i ducă lumină? De Crăciun, de ziua ei…De 7 ani nu a putut să treacă?”, a declarat Aurelia, mama primei soții a manelistului.

De la decesul Fănicăi din anul 2009, se știe că aceasta a murit din cauza unei boli extrem de grave.

CITEȘTE ȘI: Connect-R, declarație de dragoste de la Misha de ziua lui de naștere: ”Ești cel mai bun…”

Acum, mama fostei sale soții spulberă orice se știe despre decesul acesteia și aruncă acuzații grave. Femeia îi ”desființează” manelistului imaginea admirabilă afișată în fața fanilor, spunând că acesta ascunde multe, începând cu faptul că altul ar fi motivul morții Fănicăi.

„Sunt multe probleme de când a murit fata mea, dar au fost copiii mici. Nu mai pot să suport, el a făcut ce a făcut. L-am mai chemat la parastase, a zis că vine, nu a venit. Nu am avut ce să-i fac. Cântă ca să-l ia lumea în brațe, nu-l doare cum mă doare pe mine, vrea doar să fie aplaudat, dar când o să știe lumea n-o să-l mai aplaude.

Când o să înceapă lumea să știe, nimic nu o să mai fie la fel. Am rezistat prea mult, nu mai pot, am tăcut pentru copiii”, a mai mărturisit femeia.

CITEȘTE ȘI: Doleanță uimitoare în fața magistraților. Radu Mazăre a cerut să fie extrădat înapoi în Madagascar. Ce i-au răspuns judecătorii

Florin Salam a fost căsătorit timp de doi ani cu Ștefania, însă soarta i-a despărțit mult prea devreme. Femeia a murit în anul 2009, la doar 27 de ani, spre disperarea manelistului și a familiei. Soția lui Florin Salam suferea de ciroză și a fost internată de urgență la spital cu blocaj renal, fiind și motivul morții sale premature.