Fosta soacră a Biancăi Rus i-a scris actualului iubit al vedetei: ”Stați departe de această fată! Este mincinoasă și…”

Publicat: 08/03/2020 | 23:51

De ziua mamei, Bianca Rus are probleme cu fosta mamă-soacră. După un an, atât cât a durat divorțul, Bianca și-a găsit un nou iubit, de la care a și primit un inel cu diamant. Fosta soacră a Biancăi ar fi intervenit în noua ei relație, atenționându-l pe noul iubit că n-ar fi o femeie tocmai cinsitită. Bianca a reacționat și a pus-o la punct. Totul a fost dezvăluit în emisiunea CANCAN.RO,  de la România TV. (VEZI ȘI: Soțul o desființează pe vedetă înainte de divorț)

Când credea că a scăpat definitiv din scurtul mariaj de-o lună – și de un divorț care a durat un an – cântăreața Bianca Rus încă e bântuită de fosta soacră. Sau, cel puțin, așa susține actualul ei iubit, Stefan Farrell, un soi de rege al modelingului din Transilvania. După ce l-a afișat public pe noul ei iubit, care i-a și oferit un inel cu diamant, fosta soacră a Biancăi i-ar fi trimis acestuia un mesaj de atenționare: „Bună ziua! Sunt fosta soacră a Biancăi Rus. Cu tot respectul pentru dumneavoastră, mi-aș dori să vă pot fi de folos și îndrăznesc să vă dau un sfat, ca de la mamă la fiu: stați departe de această fată! Este extrem de mincinoasă și, așa cum recunoaște și ea, este materialistă, susținută și de familia ei. Drept dovadă, vă trimit o mică parte dintr-o convorbire telefonică între mine și tatăl ei. Și câteva mesaje pe care i le-am trimis ei și tatălui ei. Vă doresc liniște sufletească și mult succes în carieră.”

Bianca a sărit la gâtul lui Giani

Îndrăzneala fostei soacre a făcut-o pe Bianca să-și ascută ghearele și îi sugerează acesteia că fiul ei era materialist. ”Eu nu sunt materialistă, sunt la început de relație cu Stefan. El stă la Cluj, eu la București, mă vizitează. Și mă bucur că bărbatul de lângă mine se întreține singur, eu cu banii mei, el cu banii lui. Nicidecum cum s-a întâmplat în trecut, să-l întrețin eu pe el sau invers. La mine n-a fost cazul niciodată, eu sunt dintr-o familie foarte bună”, a spus Bianca, într-o convorbire telefonică.

Bianca sare la gâtul soțului și îi reproșează că a plecat de acasă cu banii de la nuntă. De cealaltă parte, Giani susține că au împărțit suma strânsă din darul de la nuntă și că de partea ei nu s-a atins. La mijloc încă mai sunt lupte si pentru verighete. (NU RATA: După ce a slăbit aproape 50 de kilograme și s-a despărțit de soțul ei, Bianca Rus nu mai vrea să audă de bărbați)

Bianca Rus și ”Regele modelingului”, cel mai nou cuplu din showbiz

Bianca și Giani, față în față! Dispută pe banii de la nuntă

Bianca: A spus despre mine că vreau banii, verighetele, că vrea să-mi facă viața amară, să mă omoare.

Giani: Cum să-mi cumpere cineva mie verighete, păi ce bărbat mai eram? Alea sunt plătite de mine, doar că și-a trecut ea numele acolo când număram banii.

Bianca: Am două dosare la circa 8 și 9 de poliție, el a plecat cu o sumă, nu știu dacă e considerabilă, dar e o sumă OK, de acasă, la un scandal care a luat amploare, în care m-a și agresat.

Giani: Ce bani să-i fur eu când ea n-avea una de-un leu. Niciodată. Ea nu producea nimic.

Giani: Eu am plecat în luna de miere cu banii mei, atât. Banii ei și i-a pus în seif.

Au rămas la ea banii ei?

Bianca Rus, în urmă cu aproape doi ani, când s-a căsătorit cu Giani

Partea ei, da!  Am luat fiecare jumate, ea și-a lăsat banii acasă și am mers pe banii mei. Dar nu era asta problema, dar măcar un pic de respect, știi?

Bianca: Și i-a însușit și, dacă i-a cheltuit sau nu pe toți, e problema lui, trebuia să fie și problema mea, dar eu eram prea sub nivelul lui ca să fiu importantă. Adică, nu-mi permiteam nici măcar să-l întreb ce ai făcut cu banii, pentru că știu că urmările erau destul de grave.

Giani: Ce să mai stau cu așa ceva când ea era numai pe interes, încontinuu cerea bani, ea neavând de la părinții ei una de-un leu. Crede-mă, un leu!

Un lucru e cert acum, cântăreața nu vrea să mai facă pași greșiți spre altar, dar nici prin bucătărie. ”Eu nu mai vreau să fiu gospodină. Am fost gospodină, acum sunt cu păpușitul. Îmi place să mă păpușesc, să stau numai în oglindă”, a încheiat Bianca. (CITEȘTE AICI: Vedeta TV își asumă relația cu ”Regele modelingului)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)