”Fosta” s-a cuplat cu un pilot la nici două luni de la divorț?!

Publicat: 07/12/2019 | 22:35

La nici două luni de la divorțul care a luat prin surprindere showbiz-ul, amănunte incredibile au ieșit la iveală. Noemi s-ar fi apropiat de un coleg de serviciu, după despărțirea de celebrul prezentator de la Kanal D. Fosta soție a lui Mihai Mitoșeru ar fi făcut o pasiune pentru un pilot chipeș. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detaliile. (CITEȘTE ȘI: FOSTA SOȚIE A LUI MIHAI MITOȘERU A FOST DATĂ ÎN JUDECATĂ! MIZA: 50.000 €)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a aflat amănunte uluitoare legate de surprinzătorul divorț care a șocat showbiz-ul românesc. După o relație de 13 ani, Mihai Mitoșeru și Noemi și-au spus definitiv ”Adio”, în urmă cu nici două luni. (NU RATA: LA NICIO LUNĂ DE LA DIVORȚ, MIHAI MITOȘERU TESTEAZĂ ”TERENUL” LA CASNICA DE LA MASTERCHEF!)

Din câte se pare, motivul divorțului nu ar fi neapărat certurile de care cei doi ar fi avut parte în ultima perioadă a relației. Potrivit unei surse D.A.S. categoria A, Noemi l-ar fi „tradus” pe celebrul prezentator de la Kanal D. Mai multe zvonuri din lumea bună susțin că sexoasa blondină ar avea o relație apropiată cu unul dintre colegii de muncă. De ceva vreme, spun gurile rele, fosta soție a lui Mihai Mitoșeru s-ar iubi cu un tânăr pilot de la Tarom, companie în care tânăra lucrează ca stewardesă.

Cu toate că, acum, Noemi este o femeie liberă, se pare că blondina ar fi decis să își țină relația la secret. Rămâne de văzut cum va evolua presupusa idilă, iar site-ul nr. 1 din România promite să vă țină la curent cu toate noutățile. (VEZI ȘI: CONDAMNAT LA ÎNCHISOARE, ”RADU BĂUTURĂ” CIRCULĂ CU UN MAYBACH DE 200 MII €)

Noemi Mitoșeru, relație interzisă?!

“Nu mai pot să fac pe prostul”

Mihai și Noemi Mitoșeru erau de 13 ani împreună. În decembrie 2015, cei doi s-au prezentat în fața ofițerului Stării Civile. Noemi și Mihai Mitoșeru au tot amânat momentul în care să aducă pe lume un copil din cauza problemelor pe care le-au avut. (NU RATA: CĂTĂLIN BOTEZATU, DAUNĂ DE 100.000 € DE ZIUA LUI)

„Am avut bunul simț să ascund elegant situația, dar a trecut prea mult timp și nu mai pot să fac pe prostul! După o relație de 13 ani, am hotărât ca, săptămâna viitoare, să mergem la notar și să divorțăm! Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase în criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane), și de trei luni a plecat la mama ei!

Știu că ne iubim (e greu să treacă după atâția ani), dar e mai bine așa! Îi mulțumesc pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună (și au fost multe în 13 ani!) și vreau să fie fericită toată viața (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pentru mine! ????,  a scris Mihai Mitoșeru, la începutul lunii septembrie, pe Facebook.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)