Fosta ”Regină R&B” rupe tăcerea la 4 ani de la divorț! Cine a ajutat-o financiar și ce ”lovitură” îi pregătește ex-ului

Publicat: 01/03/2020 | 23:03

Când credea că viața i-a scos în cale bărbatul perfect, căruia i-a dăruit și doi copii, Cristina Spătar s-a trezit, într-o zi, pe drumuri și fără nimic din luxul în care a trăit ca o regină. Fostul soț a făcut-o să plece din palat și a înlocuit-o cu altă femeie. Înglodată în datorii și cu doi copii, singurul sprijin al Cristinei a fost actualul iubit, mai tânăr cu 22 ani. Încă luptă să obțină pensia alimentară a micuților și a fost nevoită să-și vândă ceasurile și bijuteriile ca s-o poată lua de la început. Ca să-i mai îndulcim viața, am dus-o pe regina R&B la regina cozonacilor, acolo unde a învățat să facă cei mai buni mucenici. A rezultat un material de excepție, difuzat în emisiunea CANCAN.RO, de la România TV.

În cel mai recent clip, Cristina și-a asumat în sfârșit relația cu iubitul care i-a fost mai întâi antrenor de fitness. Diferența de 22 ani dintre ei nu a contat atât de mult încât să nu se iubească. Și asta în ciuda faptului că artista a trecut prin cele mai grele momente după despărțirea de fostul soț. (CITEȘTE ȘI: CRISTINA SPĂTAR E ACUZATĂ CĂ…)

”- Am văzut în videoclip că a apărut prințul pe care l-ai ținut ascuns.

 – Da, n-am avut încotro. La insistențele regizorului l-am băgat în videoclip, lui i-a făcut plăcere și n-am avut curaj să lansez videoclipul, l-am ținut vreo trei luni.

 – Dar care e teama, că ți-l fură vreuna?

 – Nu, nu-mi place să fiu judecată de gura lumii.

 – Noi am fost printre primii care v-am „paparazzat” împreună în tandrețuri.

 – Da, au trecut mai mult de 3 ani jumătate.

 – Și, uite, că ați rezistat, deși diferența de vârstă e destul de mare.

 – Ne înțelegem foarte bine, nu-mi fac planuri de viitor și n-am așteptări. Dat fiind faptul că el e mult mai tânăr nu mi-am făcut planuri, cu toate că el zice mereu că o să ne căsătorim. El își dorește treaba asta, eu nu-mi doresc să mă mai căsătoresc”.

Cristina Spătar s-a mutat în chirie

Cristina s-a mutat cu cei doi copii în chirie. Apartamentul pe care îl deținea înainte de căsătorie l-a pierdut din cauza problemelor fostului soț, ba chiar a mai moștenit și un credit. O mână de ajutor i-a întins nașul ei. (VEZI ȘI: CRISTINA SPĂTAR A RECUNOSCUT DIN CE FACE BANI CA SĂ-ȘI ÎNTREȚINĂ COPIII)

”- Nașul, maestrul Botgros, mă ajută și mă susține, de ce nu.

 – E nașul care te-a susținut și în perioada asta dificilă.

 – Da, întotdeauna, cu un sfat, chiar și financiar m-a ajutat, e un om cu suflet bun, îl iubesc mult de tot”.

Cei doi copii i-au dat Cristinei Spătar putere să o ia din nou de la zero: ”Sunt foarte maturi. S-au maturizat, din păcate, mai devreme, dar mă susțin moral și pentru ei fac orice”.

Chiar și așa, pensia alimentară pe care ar trebui s-o primească de la tatăl lor se cam lasă așteptată, mai spune Cristina. (VEZI ȘI: ”REGINA INSTAGRAMULUI” DIN ROMÂNIA A RĂMAS ÎNSĂRCINATĂ CU FOSTUL SOȚ MILIONAR AL…)

”- Probabil pe viitor. Probabil…

  – Te-ai gândit la acțiuni legale în privința asta?

  – Da, am început niște demersuri în privința asta, cu ajutorul avocaților.

  – Și nu ți-e greu să crești singură doi copii? Înțeleg că și Tibi e alături de tine și se implică.

  – E alături de mine, se joacă cu ei, face lecții, mă ajută la cumpărături, la gătit. Dar contează foarte mult și aspectul ăsta financiar, de ce să nu recunosc. Contează mult.”

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)