Fosta Primă Doamnă a României a pornit în „Misiune de Crăciun”, asistată de SPP

Publicat: 17/12/2020 | 23:36

CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini inedite cu fosta Primă Doamnă a României. Soția lui Traian Băsescu a pornit în „Misiune de Crăciun”, asistată de SPP. Dacă, de regulă, aparițiile sale erau prea puțin marcate de prezența gărzilor de corp, de când cu pandemia de coronavirus lucrurile par să se mai fi schimbat puțin. De această dată, Maria Băsescu a fost ajutată cu sacoșele de către ofițerul care îi asigură protecția.

Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o pe Maria Băsescu în fața unui hypermarket din Capitală. Cu toate că este una dintre cele mai discrete persoane și se comportă asemenea unui om de rând, atunci când își face apariția în plublic nu are cum să treacă neobservată.

Fosta Primă Doamnă a României pare că se dedică în totalitate familiei și își îndeplinește cu succes atribuțiile de gospodină. Chiar dacă stilul pare să fie unul puțin atipic.

Fosta Primă Doamnă a fost asistată îndeaproape de ofițerul SPP

Fosta Primă Doamnă nu a fost lăsată să se „lupte” cu bagajele

Însoțită de escorta de la SPP și echipată de pandemie – cu masca „regulamentară”, soția lui Traian Băsescu a descins într-un supermarket din Capitală.

A studiat cu atenție oferta și a ales produsele dorite. Cum familia este una numerosă, cumpărăturile au fost pe măsură. Maria Băsescu a umplut câteva sacoșe. (VEZI AICI: Nu-i refuză nimic micuţei Sofia Anais. Fosta Primă Doamnă a activat ”cardul prezidenţial” pentru nepoţică!)

Totul s-a petrecut sub atenta supraveghere a ofițerului SPP, care nu a lăsat-o pe fosta Primă Doamnă să se „lupte” cu bagajele grele. A sărit în ajutor și a cărat ce a fost mai greu și voluminos. După ce s-a asigurat că plasele au fost puse în siguranță în portbagaj, Maria Băsescu a ocupat locul din dreapta-spate al mașinii și a pornit spre casă.

Maria Băsescu, “topită” după cei patru nepoți!

În afara faptului că este o soție perfectă, Maria Băsescu reprezintă şi un model de bunică. Ea şi fostul președinte al României au trei nepoţi, Sofia Anais, Traian și Anastasia din partea Elenei şi unul, Radu, din partea Ioanei.

Maria Băsescu urcă pe locul din dreapta-spate

Maria şi Traian Băsescu s-au căsătorit în anul 1975, cei doi împlinind 45 de ani de căsnicie, o performanţă de invidiat! Maria Băsescu a împlinit în luna septembrie 69 de ani, dar nu îşi arată nicidecum vârsta, fiind într-o formă fizică deosebită. (CITEȘTE AICI: MARIA BĂSESCU E ”BONĂ CU NORMĂ ÎNTREAGĂ”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.