Fosta prezentatoare de la PRO TV, executată silit pentru datorii la…

Publicat: 23/06/2020 | 23:27

Fosta prezentatoare de la PRO TV se confruntă cu o situație uluitoare. După ce nu și-a plătit întreținerea, Vica Blochina a fost acționată în instanță, iar acum judecătorii au decis că e bună de plată. Ex-balerina de la ”Melody” este executată silit. CANCAN.RO vă prezintă detalii în exclusivitate.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte incredibile legate de situația cu care se confruntă Vica Blochina. (CITEȘTE ȘI: AM AFLAT DE CE A PIERDUT FOSTA PREZENTATOARE DE LA PRO TV PROCESUL PENTRU BANII DE ÎNTREȚINERE. MOTIVUL ESTE…)

Chiar dacă frecventează cercuri selecte, iar mulți dintre prietenii ei sunt milionari, fosta prezentatoare de la PRO TV a acumulat restanțe măricele la întreținere, drept pentru care Asociația de Proprietari a acționat-o în judecată. După ce, în primă instanță, magistrații au obligat-o la plata sumei de 7.000 de lei, se pare că Vica nu a achitat restanțele, iar vecinii au cerut judecătorilor executarea silită.

Conform unor surse din mediul judiciar, în urmă cu câteva zile, magistrații de la Judecătoria Sectorului 4 din București au considerat că vedeta este bună de plată și au admis încuviințarea executarii silite. (NU RATA: IERI ERA CU OCHII ÎN LACRIMI, AZI RADIAZĂ DE FERICIRE: “UNDE A FOST GOLANUL MEU?” CE ANUNȚ A FĂCUT VICA BLOCHINA PE INSTAGRAM)

”Soluția pe scurt: Admite cererea. Încuviinţează executarea silită. Fără cale de atac. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei”, se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 4.

Vica Blochina se confruntă cu o situație uluitoare

Acuzată de distrugere!

În toamna anului trecut, prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro  am intrat în posesia unor imagini și informații incredibile legate de o pățanie a Vicăi Blochina.

Vedeta a fost acuzată de distrugere după ce a rupt bariera unei parcări private din zona Dorobanți. După toate aparențele, proprietarii parcării au depus plângere la Poliție pentru pagubele provocate de vedetă și nu este exclus ca, pe numele acesteia, autoritățile să fi deschis un dosar penal. (VEZI ȘI: VICA BLOCHINA ESTE DISPERATĂ! “PLÂNG ÎNCONTINUU, NU ȘTIU CE SĂ MAI FAC!” CE A PĂȚIT FOSTA IUBITĂ A LUI VICTOR PIȚURCĂ)

”Așa cum face de fiecare dată, doamna Vica parchează la noi în curte și merge la salonul de lângă. Această parcare este privată și dedicată clienților noștri. Nu este normal să rupi bariera și să pleci ca și cum nu s-a întâmplat nimic. O să depunem plângere pentru paguba pe care a provocat-o. Din câte în dau seama, doamna Vica crede că noi trăim în junglă”,  mărturiseau martorii incidentului.

Vecinii au obținut executarea silită a Vicăi Blochina

Conflictul cu Victor Pițurcă

Victor Pițurcă și Vica Blochina s-au aflat într-un conflict permanent, în perioada 2011-2014. Motivul, recunoașterea paternității, dar și pensia alimentară care l-a nemulțumit pe fostul selecționer. Iată care au fost cele mai grele momente pentru cei doi:

  • În decembrie 2011, Vica Blochina l-a dat în judecată pe Victor Piţurcă pentru stabilirea paternităţii.
  • În septembrie-octombrie 2012, Pițurcă a refuzat să facă testul ADN.
  • Apoi, pe 23 noiembrie 2012, tehnicianul a fost obligat de instanță să-și recunoască fiul, Edan, și să plătească 100.000 de euro retroactiv şi 8.900 de euro lunar pensie alimentară. Atunci, Victor Pițurcă a făcut apel.
  • Pe 30 noiembrie 2012, antrenorul a solicitat suspendarea executării sentinţei până la soluţionarea apelului. Tribunalul Ilfov i-a respins cererea, în martie 2013.
  • O lună mai târziu, chiar Piți a cerut să le fie făcute testele ADN lui și fiului său. Rezultatul este pozițiv: Pițurcă este tatăl biologic al lui Edan.

Rămăsese disputa pentru valoarea pensiei alimentare, pe care Victor Pițurcă o contestase. Instanța avea să decidă, în august 2013, micşorarea acesteia la 2.900 de euro lunar, de la 8.500, şi 50.000 de euro retroactiv. Fostul selecționer a cerut apoi în instanță custodia copilului.

În ianuarie 2014, avocatul lui Victor Pițurcă a depus o cerere prin care dorea suspendarea plăţii pensiei alimentare până la decizia definitivă în procesul de custodie. Pe care nu avea s-o obțină. La scurt timp, cei doi aveau să ajungă la o pace istorică, se poate spune.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.