Fosta prezentatoare de la Antenă ne-a dezvăluit secretele propriei rețete de pască. “Pun foarte multă brânză, smântână, griș și…”

Publicat: 17/04/2020 | 23:45

Febra pregătirilor de Paște a cuprins întreg showbiz-ul românesc. Fosta prezentatoare de la Antenă s-a implicat enorm în obținerea gustoaselor bucate tradiționale și ne-a dezvăluit secretele propriei rețete de pască. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, declarații savuroase. (CITEȘTE ȘI: CUM ȘI-A SERBAT SOȚIA LUI TUDOR DE LA FLY PROJECT ZIUA ÎN CARANTINĂ)

Anamaria Ionescu, soția lui Tudor de la Fly Project, e pe final cu pregătirile pentru masa de Paște. Fosta prezentatoare de la Antenă pare să fie o gospodină desăvârșită. Și asta pentru că se implică total în prepararea bucatelor tradiționale. Anamaria nu ține doar pentru ea rețetele bunătăților de care o să se bucure împreună cu toată familia, duminică. Soția lui Tudor de la Fly Project ne-a dezvăluit secretele propriei rețete de pască. (NU RATA: CÂT TE COSTĂ MASA DE PAȘTE FĂRĂ SĂ IEȘI DIN CASĂ)

„Se prepară într-o oră și iese delicioasă”

“Pasca o prefer fără aluat pentru că îmi place să simt mai bine brânza și pentru că are mai puține calorii. Pun foarte multă brânză (700 de grame), smântână (400 de grame), griș (4 linguri), zahăr (200 de grame), stafide (200 de grame), 6 ouă mari, unt (200 g), 4 linguri de făină și o păstaie de vanilie. Se prepară într-o oră și iese delicioasă. La cuptor stă în jur de 50 de minute, în funcție și de fiecare cuptor. (VEZI ȘI: CUM ARATĂ CASA VISURILOR ANEI IONESCU DE LA FLY PROJECT)

De Paște stăm acasă, ca toată lumea, nu primim musafiri, nici măcar pe cei foarte apropiați. Am norocul să o am pe mama alături de mine, pentru că locuiește cu noi de când s-a născut Ilinca. Mă ajută la preparatele pentru Paște. Facem de toate, inclusiv cozonaci, ador mirosul de cozonaci în casă”, a declarat Anamaria Ionescu, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România.

Anamaria ne-a dezvăluit secretele propriei rețete de pască

”Târziu am auzit de pască”

“La noi nu exista pască, târziu am auzit de ea, când m-am mutat de la Aiud. La noi nu se făcea, dar prăjiturile alea de casă nu pot fi egalate de nimic. Bunica mea făcea șapte feluri de prăjituri de Paște, pe lângă cozonaci, plus ciorbă și niște cotlete de miel la tavă, pe care adoram să le mănânc reci, a doua zi. Îmi lasă gura apă și acum când îmi amintesc”, ne-a spus Tudor Ionescu.

Fetița ”Yoneștilor” a vopsit ouă alături de părinții ei

Anamaria și Tudor Ionescu s-au căsătorit în 2015

Fosta prezentatoare a rubricii Meteo de la Antena 1, Anamaria Stancu, şi solistul formaţiei Fly Project, Tudor Ionescu, şi-au unit destinele în mod oficial, în luna septembrie a anului 2015. Anamaria Stancu şi Tudor Ionescu formează însă un cuplu stabil de mai bine de 10 ani. Cei doi s-au cunoscut într-o studio de înregistrări, iar din acel moment şi până la ora actuală ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Pe 1 august 2017, Anamaria a născut o superbă fetiţă. (NU RATA: TULBURĂTOAREA LEGENDĂ A MĂNĂSTIRII ROHIA, CONSTRUITĂ DUPĂ UN SEMN DIVIN. „NIMENI NU ÎNDRĂZNEA SĂ…”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)