Fosta lui Guță a ajuns vedetă în industria pentru adulți

Publicat: 29/01/2020 | 22:57

Beyonce de România a fost lansată în industria muzicală de Nicolae Guță, pe vremea când cei doi formau un cuplu. Blondina nu a avut însă o foarte mare priză la public, deși a mai prins câte un eveniment și a mai lansat, din când în când, câte un videoclip. Așa se face că, până la urmă, fosta iubită a celebrului manelist s-a reprofilat, ajungând vedetă în industria pentru adulți. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă imagini unice, +18, cu frumoasa blondă.

Anii au trecut și se pare că, după ce s-a despărțit de Nicolae Guță, Beyonce de România nu a renunțat deloc la atitudinea de divă și continuă să uimească! A spus „Adio” microfonului și s-a reprofilat. Iar, pentru că o ajută corpul armonios, nu a ales nicidecum un job la întâmplare. Blondina a cântărit în detaliu situația și s-a orientat către o meserie care nu implică foarte multă muncă, dar îți asigură liniște în conturi. (CITEȘTE ȘI: NARCISA GUȚĂ, CRITICATĂ DUR DUPĂ CE A POZAT SEXY ALĂTURI DE TZANCĂ URAGANU)

Beyonce de România a intrat în industria adulților

A găsit calea spre o viață fără griji

CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a pus mâna pe informații-bombă legate de cariera fostei iubite a lui Nicolae Guță. Beyonce de România a încercat, pentru o perioadă, să-și câștige traiul prin aplicarea extensiilor de gene, dar se pare că lucrurile nu au mers așa cum s-a așteptat și a găsit o altă modalitate de a face bani. Chiar dacă mai… neortodoxă, până la urmă tot muncă este. (NU RATA: FIUL LUI NICOLAE GUȚĂ, APEL DISPERAT PE FACEBOOK)

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA a aflat, în exclusivitate, ce „prestează” fosta lui Nicolae Guță, pentru a-și câștiga traiul și pentru a-i oferi fetiței sale un viitor fără lipsuri. Pentru că deține un trup-bombă, Beyonce de România a intrat în industria destinată adulților și s-a făcut…„cam model”. Noi am pus mâna pe imagini exclusive cu fosta iubită a lui Nicolae Guță, iar, dacă le analizăm cu atenție, ne dăm seama cum face blondina să ducă o viață lipsită de griji.

Beyonce de România a intrat în industria adulților

Îmbrăcată într-un set de lenjerie intimă extrem de provocator, negru, Beyonce de România s-a filmat în timp ce dansa senzual, punând accent pe formele care înnebunesc toți bărbații!

Beyonce de România și Nicolae Guță, poveste de iubire cu năbădăi

Momentul în care Nicolae Guță s-a cuplat cu Beyonce de România a fost unul plin de tensiuni. Ieșit dintr-o căsnicie eșuată cu Narcisa, manelistul și-a găsit alinarea în brațele Mădălinei Dumitriu (Beyonce de România, n.r.). Cei doi nu au avut, însă, o relație prea liniștită, căci Narcisa a intervenit de foarte multe ori în povestea lor și a încercat să-i despartă. Cu toate acestea, Beyonce de România a rămas însărcinată și i-a dăruit manelistului o fetiță, pe Anais.

Beyonce de România și Nicolae Guță, dragoste cu năbădăi

Nicolae Guță „fuge” de pensia alimentară

Acum ceva timp, Beyonce de România a povestit în cadrul unei emisiuni de televiziune că Nicolae Guță nu prea își dă interesul în ceea ce privește creșterea și educarea fetiței lor, Anais. Blondina nu s-a ferit să spună că manelistul uită cu lunile de copilul pe care îl au împreună, iar atunci când vine vorba de pensia alimentară, Guță „se face că plouă”.

Beyonce de România și Anais

Nicolae Guță a devenit tată pentru a 11-a oară

După ce s-a combinat cu o altă domnișoară tânără și focoasă, Cristina, Nicolae Guță a anunțat că urmează să devină tată pentru a 11-a oară. Mezinul familiei se numește Eden și deși lumea l-a criticat tot timpul pe Nicolae Guță pentru faptul că a umblat „din floare în floare”, se pare că lucrurile din viața artistului au, în prezent, un curs normal.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)