„Fosta” lui Dani Oțil, super-botez „la dublu” + „Marea iubire” a lui Jador e, de fapt, singurică?

Publicat: 10/05/2021 | 21:30

Apăsați butonul PLAY pentru superproducția CANCAN NEWS. Cele mai tari știri din showbiz sunt doar la un click distanță! Iată, pe scurt, ce v-am pregătit în ediția de astăzi.

“FOSTA” MATINALULUI DE LA ANTENĂ, BOTEZ ÎNAINTE CA „ACTUALA” SĂ NASCĂ

Fosta iubită a lui Dani Oțil a făcut botez ”la dublu” înainte ca actuala ”matinalului” să nască și ea. CANCAN NEWS vă prezintă imagini exclusive de la petrecerea care a avut loc în două locații de fițe din Capitală. Băutură fină, invitați aleși pe sprânceană și super-atmosferă, toate pentru ca botezul fiicei Dianei Senteș să fie de neuitat.

JADOR ÎI DECLARĂ DRAGOSTEA, DAR EI NU PARE SĂ ÎI PESE

Marea iubire a lui Jador se declară ”singurică” pe Facebook. Cine este cu adevărat Georgiana, dar și cu ce se ocupă tânăra care i-a pus inima pe jar manelistului, aflați imediat.

MAI EXISTĂ ȘANSE DE ÎMPĂCARE ÎNTRE “BĂIEȚII DE AUR” ȘI VELEA?!

Alex Velea și-a renegat ”fiii adoptivi”, dar întrebarea este… mai poate exista împăcare? Mario iese cu declarații fresh despre ruptura dintre “băieții de aur” ai lui Velea. CANCAN NEWS vă prezintă detalii și declarații neașteptate.

DE CE S-AU DESPĂRȚIT, DE FAPT, ALEX BODI ȘI DARIA RADIONOVA

CANCAN NEWS vă prezintă informații-bombă despre adevăratul motiv pentru care s-au despărțit Alex Bodi și Daria Radionova. Ea ar fi vrut să devină mamă, iar el nu și-ar mai fi dorit un copil. Vedeți imediat și care a fost reacția Biancăi Drăgușanu despre subiect.