“Fosta” lui Cezar Ouatu își tratează depresia în Dubai, cu…

Publicat: 25/01/2020 | 23:40

În urmă cu câteva luni, vestea că ”The Voice” a rupt-o cu logodnica și s-a cuplat cu una dintre cele mai sexy designerițe a luat cu surprindere întreg showbiz-ul. Doar că relația dintre Cezar Ouatu și Simona Iacob s-a sfârșit la fel de repede cum a început, iar acest lucru se pare că a lăsat urme adânci în sufletul sexoasei brunete. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii de ultimă oră. (CITEȘTE ȘI: “DEVORATOAREA DE FOTBALIȘTI” A PUS MÂNA PE „HAIDUCUL” CRISTI. “EL ESTE FOARTE MISOGIN, IAR EU FOARTE FEMINISTĂ“)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor imagini și amănunte senzaționale legate de ”fosta” lui Cezar Ouatu. (NU RATA: A RUPT-O CU DESIGNERIȚA, DAR FOSTA S-A ”OCUPAT” ÎNTRE TIMP!)

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, Simona Iacob, sexoasa designeriță în brațele căreia Cezar Ouatu părea că și-a găsit liniștea sufletească după ce a ”rupt-o” cu Andreea Vilău, ar fi fost afectată serios după ce s-a despărțit de ”The Voice”. Și peste toate acestea, Simona s-a văzut nevoită să petreacă sărbătorile de iarnă de una singură, negăsindu-și niciun partener serios.

„O vacanță superbă la început de an

Așa că, recent, sexoasa brunetă ar fi luat o decizie curajoasă. În speranța că o vacanță alături de câteva prietene o să îi trateze dezamăgirea sentimentală, Simona Iacob a plecat pe tărâmul miliardarilor. Sexoasa designeriță se bucură pe deplin de plajele însorite și de localurile de top din Dubai. Mai mult decât atât, Simona Iacob pare să facă ”terapie” de ședințe foto incendiare. Bruneta s-a lăsat fotografiată în cele mai provocatoare ipostaze. (NU RATA: AM PUS MÂNA PE FOTOGRAFIILE UNICE ÎN CARE SEXY-CONCURENTA DE LA „BRAVO, AI STIL” APARE GOALĂ-PUȘCĂ)

”A plecat în Dubai alături de câteva fete. O vacanță superbă la început de an. În ultima perioadă a fost extrem de dezamăgită, iar acest lucru se pare că o mai liniștește. A fost afectată și de faptul că nu a mers relația cu Cezar, dar sper să îi revină după vacanța din Dubai”, a mărturisit o persoană din anturajul brunetei.

Simona Iacob, ”tratament” pe tărâmul miliardarilor

Simona Iacob, mărturisiri savuroase!

”Lucrurile sunt bune și frumoase între noi. Acum avem nevoie de liniște și pace. Suntem la început de drum și luăm totul ca atare. Încă nu ne-am făcut planuri, dar este posibil să facem sărbătorile împreună. (…) Aveam tocuri și era normal să mă țină de mână pe drumul acela pavat. Am mers la film, nimic special”, declara, la debutul relației cu ”The Voice”, Simona Iacob, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Simona Iacob a plecat cu câteva prietene în Dubai

Cezar Ouatu vrea să devină tată

„Eu am zis, la un moment dat, că, până la 40 de ani, nu am copii, dar cred că am sămânţă bună şi voi face tripleţi. Nu ştiu ce să zic… Ştii cum e, ce vrea şi Dumnezeu, dar ce ne dorim şi noi. Dacă avem un sufleţel e cel mai important şi ea este pregătită şi eu sunt pregătit mai mult ca niciodată să îmi asum o familie şi din tot sufletul îţi spun că îmi doresc cu adevărat o familie, adică nu vreau să fiu siropos, dar îmi doresc o familie, le-am trăit pe toate şi îmi doresc să mă bucur de fiecare succes, de fiecare floare, de fiecare glorie cu familia mea, care în momentul de faţă o constituie Andreea, mama mea, fratele meu… foarte puţini”, declara, la un moment dat, Cezar Ouatu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)