Fosta logodnică lui Bote a “răvășit“ Egiptul

Publicat: 18/01/2020 | 23:05

Fosta logodnică a lui Cătălin Botezatu a ”răvășit” Egiptul. Monica Hill se duelează cu cele mai tari modele, la un prestigios concurs de frumusețe. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, declarații și imagini incendiare.(CITEȘTE ȘI: EX-LOGODNICA LUI BOTE A BĂGAT ZÂZANIA ÎNTRE DOI DINTRE CEI MAI BOGAȚI COPII AI ROMÂNIEI!)

Puștoaica lui Bote, așa cum s-a remarcat în showbiz Monica Hill, după ce s-a cuplat cu celebrul designer, pare că a început noul an în mare forță. Și asta pentru că sexoasa clujeancă a plecat în Egipt, acolo unde participă la un renumit concurs de frumusețe. (NU RATA: EA ESTE ANETA DE LA MIAMI, REGINA VIEȚII DE NOAPTE DIN ”ORAȘUL MAGIC”)

Sexoasa brunetă ”se bate” cu cele mai tari modele din lume și și-a propus să repete performanța tinerei Loredana Salanță, care a câștigat mult râvnita coroniță în urmă cu câțiva ani.

”Sunt foarte fericită că am oportunitatea de a participa la un asemenea concurs. Nu este un concurs de Miss, este unul de modele. Avem shooting-uri și fashion show-uri zilnic. Este destul de obositor. După cină avem petreceri și apoi trebuie să ne trezim dimineață la 6 pentru a avea machiajul și părul făcut. Avem un program destul de strict, dar este o competiție, și nu o vacanță. Cu fetele mă înțeleg bine, dar nu sunt aici să leg prietenii. Am trecut deja de primele probe și încerc să dau tot ce am mai bun. Râvnesc la marele trofeu, dar mă mulțumesc și cu un loc pe podium sau top cinci”, a declarat Monica Hill, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România.

Puștoaica lui Bote ”se bate” cu cele mai tari modele din lume

S-a cuplat cu un junior renumit!

La finalul lui 2019, ”logodnica” lui Bote, Monica Hill, a fost lovită de săgeata lui Cupidon. Sexoasa brunetă a făcut o ”achiziție de marcă”. Tânăra clujeancă s-a cuplat cu fiul unuia dintre cei mai controversați milionari din fotbal. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, Monica Hill și Adrian Mititelu Jr. formează cel mai nou cuplu din showbiz. Așa cum le stă bine unor îndrăgostiți cu pretenții, fiul lui Adrian Mititelu și ”puștoaica” lui Bote au decis să petreacă sfârșitul de an departe de plaiurile mioritice. Cei doi s-au bucurat din plin de zăpadă în renumita stațiune montană Bansko din Bulgaria. (VEZI ȘI: ”LOGODNICA” LUI BOTE A ZĂPĂCIT UN INVESTITOR STRĂIN)

Monica Hill a “răvășit“ Egiptul

A debutat în modeling la 12 ani!

Monica Hill este o frumoasă clujeancă de 20 ani, care este model. Bruneta a reprezentat România și la cea de 46-a ediţie a concursului Miss Intercontinental, care s-a desfășurat în Egipt, la Hurghada. ”Puștoaica lui Bote” a făcut primii paşi în modeling de la 12 ani şi a lucrat și cu alți designeri renumiţi din țară, precum Romaniţa Iovan sau George Hojbotă, dar şi cu agenţii de modă din străinătate, în Italia şi Grecia.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)