Fosta jurnalistă Iuliana Roibu a murit

Publicat: 12/01/2021 | 10:22

Fosta jurnalistă Iuliana Roibu a murit la vârsta de 41 de ani. Anunțul decesului a fost făcut de membrii familiei sale pe contul ei de Facebook. Iuliana Roibu va fi condusă pe ultimul drum la ora 12 și va fi înmormântatî la Cimitirul Bellu.

”Sunt fericită că am fost mamă, fiică, soră, soție și prietenă. Vă mulțumesc că ați fost familia mea. Vă iubesc!”

Cu demnitatea și discreția pe care i le știu toți cei care o cunosc, Iuliana a plecat dintre noi.  Cei care vor să o conducă pe ultimul drum o pot face marți, 12 ianuarie, la ora 12, la Cimitirul Bellu. Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească!”, a fost mesajul postat pe contul Iulianei Roibu, duminică.

Iuliana Roibu a lucrat pe secția economic la Evenimentul Zilei, Bussines Magazin, PRO TV și Financial Times. După aproximativ 15 ani, a renunțat la presă și a ales să fie antreprenor, dar și consultant pe probleme de comunicare. A lucrat în domenii precum branding, content management, strategie de PR, inovare și sustenabilitate, dar a colaborat și cu diverse ziare și reviste.

De asemenea, Iuliana Roibu conducea și Asociația Română pentru Intoleranța la Gluten – ARIG. Pe pagina de Facebook a organizației a apărut un mesaj emoționant după aflarea veștii.

”Dragii noștri,

Cu mare durere în suflet vă anunțăm că președinta Asociației Române pentru Intoleranță la Gluten, un om deosebit, un lider extraordinar și o prietenă minunată, doamna Iuliana Roibu Bonoiu, a pierdut lupta cu o boală nemiloasă.  Rămânem cu un imens gol în suflet pentru că am pierdut un om extraordinar de puternic, o vizionară, omul care a avut un imens impact în viețile noastre, care ne-a adus împreună și care ne-a dat încrederea că putem schimba lumea pentru copiii noștri, dar și pentru alții ca ei.

Iuliana a fost mereu cea care ne-a provocat să ne depășim limitele, ne-a încurajat și motivat să facem planuri și proiecte care ne tăiau respirația. Iuliana a condus zi de zi activitatea noastră și ne-a făcut să dăm ce puteam mai bun în munca pe care am desfășurat-o la Asociație.  Iuliana și-a dorit ca fiecare actiune a noastră să aducă un zâmbet pe chipul unui copil celiac sau al unui adult. Noi rămânem în urmă să continuăm misiunea ei.

Astăzi, inimile noastre sunt grele, pierderea este imensă. Suntem alături de familie și de cei dragi, într-o zi atât de tristă. Drum lin, om minunat! Îți mulțumim că ne-ai atins viețile”, este mesajul postat de organizație.