Fosta iubită a musculosului de la “Burlăcița” își povestește calvarul. “Și acum visez bătăile” + “Eram forțată să…”

Publicat: 18/06/2020 | 00:07

Una dintre victimele musculosului de la „Burlăcița”, implicat într-un mega-dosar de trafic de persoane, rupe tăcerea. Tânăra, care în trecut s-a iubit cu Suhaib Meshah, a povestit experiențele de groază la care a supus-o fostul concurent din show-ul de la Antena 1. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, mărturisiri terifiante. Atenție, conținut cu un puternic impact emoțional.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor mărturisiri de-a dreptul șocante legate de ororile la care le supunea musculosul de la Antenă pe ”iubitele” sale.

Sub protecția anonimatului, una dintre cele nouă victime ale lui Suhaib Meshah, tânărul iordanian care a beneficiat de statutul de refugiat la noi în țară, a povestit cu lux de amănunte evenimentele violente de care a avut parte. Tânăra susține că musculosul de la ”Burlăcița” a agresat-o în repetate rânduri și nu a ezitat să-i amenințe familia pentru a o intimida. (CITEȘTE ȘI: MUSCULOSUL DE LA ”BURLĂCIȚA”, ÎN AREST LA DOMICILIU + AMENDAT CU 4.000 LEI! MOTIVUL…)

”Mă bătea mereu până mă învinețeam”

”Îmi este frică pentru familia mea, mai exact pentru tatăl meu. Din această cauză doresc să îmi păstrez anonimatul. Știu de ce este capabil și îmi este frică de el. Eu am trăit o adevărată traumă și acum visez bătăile pe care le luam și cum eram forțată să stau în casă fără să am posibilitatea să cer cuiva ajutorul. El mă bătea mereu până mă învinețeam și nu mă lăsa să ies din casă până nu îmi treceau vânătăile.

În tot acest timp, n-am putut să iau legătura cu familia mea sau cu tatăl meu. Eram mereu constrânsă și credeam că o să mă omoare la un moment dat. Nu cred că este corect ca el să fie lăsat în libertate având în vedere că sunt cel puțin nouă persoane traumatizate. El este în libertate și doarme liniștit, iar noi trăim cu traumele provocate de el. Nu este corect să fie lăsat în libertate și prezentat la televizor ca o vedetă nevinovată”, ne-a mărturisit tânăra.

”Mereu găsea un motiv ca să mă bată”

”Noi am început ca o relație. La început totul a fost OK, se purta foarte frumos, iar după au început bătăile, a început să îmi interzică să mai vorbesc cu cineva. Mi-a luat telefonul. A început să mă amenințe cu familia mea, cu tatăl meu. El era foarte gelos și mereu găsea un motiv ca să mă bată. Nu credeam că mai sunt și alte victime până n-am văzut la televizor și ulterior la proces. Ne existau motive concrete, era foarte gelos din mici motive. Eu cred că are o problemă, nu este capabil să se bată cu bărbații și își varsă furia agresând femei.

Totul s-a întâmplat în România, iar calvarul a durat aproximativ trei luni. În tot acest timp n-am discutat cu nimeni, pentru că el tot mă amenința. Mă amenința că îi va face rău tatălui meu și din această cauză mi-a fost frică. M-a îndepărtat de toți prietenii, de toate persoanele din jurul meu și n-am avut pe cine să mai contactez. Mereu mă amenința și nu aveam la cine să apelez”, ne-a mai dezvăluit fosta iubită a lui Suhaib.

Una dintre cele nouă victime ale musculosului de la ”Burlăcița”, mărturisiri cutremurătoare

Dosarul își urmează cursul

Așa cum v-am dezvăluit în urmă cu câteva zile, conform unor surse D.A.S categoria A, dosarul de trafic de persoane în care acesta este vizat merge mai departe. Magistrații au constatat legalitatea rechizitoriului și au dispus trimiterea în judecată a musculosului de la ”Burlăcița”. Din câte se pare, Suhaib Meshah ar fi maltratat mai multe fete de oraș… mai exact nouă la număr.

”Respinge excepţia necompetenţei teritoriale a Tribunalului Braşov. În temeiul art. 346 alin. (2) Cod Procedură Penală constată legalitatea Rechizitoriului nr. 9/D/P/2019 din data de 02.08.2019 întocmit de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Braşov prin care s-a dispus trimiterea în judecată a inculpatului: MESHAH SUHAIB ABDEL NASER pentru infracţiunea de trafic de persoane prevăzută de art. 210 alin.1 lit.a din Codul penal cu aplicarea art.35 alin.1 cod penal (9 acte materiale)

Constată legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii în cauza privind pe inculpatul de mai sus, pentru infracţiunea menţionată. Respinge cererile, excepţiile formulate de inculpat. La rămânerea definitivă a prezentelor dispoziţii, se va stabili termen de judecată”, se arată în decizia magistraților.

Suhaib Meshah a fost condamnat într-un alt dosar
Suhaib Meshah a fost condamnat într-un alt dosar

Condamnat și pentru conducerea mașinii sub influența substanțelor interzise

Recent,  magistrații de la Judecătoria Sectorului 3 din București l-au condamnat pe Suhaib Meshah la plata unei amenzi de 3.000 de lei, la care s-a adăugat și suma de 500 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Mai mult decât atât, vedeta Antenelor a fost atenționată de judecători că sentința se poate transforma în închisoare dacă se constată neplata cu rea-credință. (VEZI ȘI: MUSCULOSUL DE LA ”BURLĂCIȚA” ȘI-A RĂPUS IUBITA FOTOMODEL! AVEM DETALIILE UNEI SUPER-TELENOVELE)

”În baza art. 336 alin.2 C.p., art. 61 alin. 1, 2, 3 C.p. rap. la art. 61 alin. 4 lit. c) C.p. şi cu aplicarea art. 396 alin.10 C.p.p. condamnă pe inculpatul Meshah Suhaib Abdel Naser (…) la pedeapsa amenzii penale în cuantum de 3.000 lei (stabilită prin sistemul zilelor – amendă, corespunzătoare unui număr de 150 zile – amendă, înmulţite cu suma de 20 lei, aferentă unei zile – amendă) pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi a altor substanţe.

În baza art. 63 C.p. atrage atenţia inculpatului că, în situaţia sustragerii cu rea-credinţă de la plata amenzii penale, instanţa poate înlocui pedeapsa amenzii penale cu pedeapsa închisorii. În baza art. 274 alin. 1 C.p.p. obligă pe inculpat să plătească statului suma de 500 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat”scrie în decizia judecătorilor.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)