Fosta iubită a milionarului Gianluca Vacchi a născut! Cine este tatăl copilului și cum arată acum Georgia

Publicat: 27/12/2019 | 11:18

Georgia, fosta iubită a milionarului excentric Gianluca Vacchi, a născut un băiețel, iar acum se află în postura fericită de mămică. Deși a fost foarte discretă în ceea ce privește relația cu iubitul său, tatăl copilului, Georgia a postat în mediul online, înainte de a naște, câteva fotografii în care apărea alături de respectivul bărbat misterios.

Într-una dintre aceste fotografii, iubitul Georgiei o săruta pe… burtică, iar frumoasa Georgia a postat și un mesaj emoționant. Iar după ce a născut, extrem de fericită, fosta iubită a milionarului Vacchi a scris pe Instagram că au sosit în viața ei ”3 kilograme de dragoste pură”. ”Yesterday, 8:11am, you arrived in our life! 3 kg of pure love.. Welcome to the world, Matthew♥️ Mum and dad already love you like crazy” – A post shared by Georgia Gabriele (@jogiorgiajo) on Jul 31, 2019 at 9:57am PDT. ”Ai venit în viața noastră! 3 kilograme de dragoste pură. Bine ai venit pe lume, Matthew, mai și tati te iubesc ca niște nebuni”, a postat Georgia pe pagina sa de Instagram după ce a devenit mămică.

”Este unul dintre momentele vieţii la care ai visat, însă nu ştii cum e până nu devine real. Nu pot să găsesc cuvintele potrivite pentru a descrie cât de fericiţi suntem. Mama şi tatăl tău te aşteaptă”, a scris Georgia în perioada în care era însărcinată.

Georgia, alături de iubitul misterios

”Mi-am spus că pot deveni un entertainer global”

Povestea de dragoste dintre milionarul Vacchi și Georgia a fost intens mediatizată, însă drumurile lor s-au despărțit, la un moment dat, iar Georgia și-a descoperit mare dragoste – devenind și mămică – în persoana unui tânăr misterios.

„Îi sunt foarte recunoscător vieţii pentru că mi-a dat şansa să am două vieţi. Până la 45 de ani eram un anteprenor activ, chiar şi astăzi sunt anteprenor pentru că odată ce reuşeşti să manageriezi riscul de a fi un acţionar la o companie industrială, chiar dacă ele sunt conduse de alte persoane, tu încă eşti un anteprenor. Viaţa mea era la fel chiar şi atunci când făceam lucruri serioase, lucruri de anteprenori. ‘Întotdeauna ai fost omul petrecerii?!’ Da. Mereu râdeam, zâmbeam, glumeam şi nu prea luam în serios, chiar şi atunci când făceam lucruri serioase. Mi-am spus că pot deveni un entertainer global. Şi asta am devenit”, a declarat Gianluca Vacchi la un moment dat.