Fosta iubită a miliardarului, aniversare “cu noduri”, înainte de proces: “Ăsta e cadoul lui de ziua mea! Să văd ce casă uriașă are, cu…”

Publicat: 13/04/2020 | 19:00

Multă cerneală va curge, probabil, prin registrele instanțelor până când disputa între miliardarul Sota și fosta lui logodnică se va încheia. Dar luni s-a scris o pagină diferită a „războiului” dintre cei doi: e ziua de naștere a Adelei, iar momentul a fost „tulburat”, de la distanță, de același fost iubit. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, are, în exclusivitate, detaliile. (CITEȘTE ȘI: ANUNȚUL EMOȚIONANT AL ADELEI, FEMEIA CARE SE LUPTĂ ÎN INSTANȚĂ CU FOSTUL IUBIT MILIARDAR)

Adela Chirică a împlinit 41 de ani chiar în prima zi a acestei săptămâni, dar nu și-a mai planificat vreo mare petrecere, așa cum se cuvine, pentru că pandemia de coronavirus nu-i dă voie. Are și un băiat, Davis, bolnav de Sindromul Dravet, motiv în plus pentru a respecta cu strictețe ”izolarea”. Dar… un păhărel de șampanie, în grădina înfrunzită a locuinței de la marginea Bucureștiului, merge ca uns. Acompaniat de zumzetul telefoanelor prietenelor… Doar că există, mereu, un miliardar care, spune ea, nu-i dă pace.

(VEZI AICI: REACȚII DEVASTATOARE DUPĂ CE CANCAN.RO A DEZVĂLUIT TOTUL: ”FĂRĂ MILĂ PENTRU… )

A ”înnebunit” când a deschis televizorul

De dimineață, Adela a butonat televizorul și nu s-a simțit deloc în largul ei, la emisiunea lui Răzvan și Dani. Acolo, a dat cu ochii de casa lui Nicolae Sota, fostul iubit și tatăl lui Davis. ”Ăsta e cadoul lui de ziua mea! Să văd ce casă uriașă are, cu nu știu câte camere, cu studio de înregistrări la subsol… Da, marele miliardar care declară venituri zero la ANAF… Soția tatălui lui Davis lansează o piesă nouă… Ne arată casa lor, de s-au șocat și prezentatorii ce casă are, parcă e școală studioul ăla! Între timp, noi ne judecăm pentru ca Davis să primească pensia alimentară de care depinde viața lui. Și banii pentru școală, pe care tatăl lui nu mai vrea să-i dea!”, a comentat Adela episodul, pentru CANCAN.RO. (NU RATA: MESAJUL CUTREMURĂTOR AL ADELEI CHIRICĂ: ”SE VA DECIDE SOARTA COPILULUI MEU)

Adela a împlinit luni 41 de ani, dar dimineața i-a fost „tulburată” de fostul iubit

(VEZI AICI: ADELA CHIRICĂ, ATAC DEVASTATOR LA FOSTUL IUBIT: ”PENTRU ULTIMA OARĂ AM FOST…”)

În emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani”, Natalia Barbu, soția lui Nicolae Sota, a intrat în direct și a prezentat studioul din impresionanta locuință a miliardarului, unde a și lansat noua piesă, „Da sau Nu”.

Adela așteaptă sentința cu sufletul la gură

Adela Chirică i-a deschis un nou proces lui Nicolae Sota, de data aceasta pentru taxa școlară a fiului celor doi, Davis. Miliardarul a renunțat, în urmă cu aproape un an, să-i mai plătească școala particulară, în valoare de 2.000 de lei pe lună. Adela nu a reacționat, sperând, până la urmă, într-o înțelegere amiabilă privind celălalt proces intentat, pentru pensia alimentară. Ceea ce nu s-a întâmplat, astfel că a recurs la calea justiției spre finalul anului trecut. (AFLĂ AICI: CE SE ÎNTÂMPLĂ CU PROCESUL DINTRE BIANCA DRĂGUȘANU ȘI ALEX BODI, DUPĂ NOUA ÎMPĂCARE. “CRED CĂ…”)

Din păcate pentru ea, Adela a pierdut la primul termen, judecat în regim de urgență, dar mai are o șansă, în urma apelului pe care l-a înaintat. Iar miercuri, judecătorul va da, probabil, decizia definitivă.

”Are, așa, un stil… S-a întâmplat nu numai de ziua mea, dar și cu două zile înainte de proces! Domnul miliardar, ce să zic!”, a completat Adela, ușor amuzată, de data aceasta.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)