Fosta iubită a lui Marius Elisei, detalii incredibile despre divorțul acestuia de Oana Roman: „La un moment dat… cât să te prefaci?”

Publicat: 21/04/2021 | 19:34

Fosta iubită a lui Marius Elisei, Florentina Gheorghe, a oferit, într-un interviu, mai multe detalii despre divorțul acestuia de Oana Roman, anunțat anul trecut, exact înainte de Crăciun.

Florentina este de părere că crede că Marius Elisei s-a prefăcut în tot acest timp, cât a durat căsnicia cu fiica lui Petre Roman. El nu ar fi iubit-o, de fapt, pe Oana niciodată.

„Ne-am întâlnit la un eveniment, unde Oana Roman era PR. Acolo am avut eu un impact așa să îl văd și am rămas un pic șocată. I-am scris acum, când am aflat că s-au despărțit, doar așa… nu știu.

Mă bucur că a luat o decizie totuși corectă, pe care oricine normal la cap ar fi gândit-o din prima, cum am gândit-o și eu. La un moment dat… cât să te prefaci? Sigur s-a prefăcut”, a declarat Florentina, în exclusivitate, pentru Fanatik.ro.

Regretă că Isabela suferă

Totuși, Florentina spune că regretă faptul că fetița Oanei și a lui Marius suferă din cauza divorțului. „Asta e cea mai dureroasă parte, într-adevăr. (n.r. despre copilul lui Marius Elisei) Pentru mine e un subiect încheiat.

Eu oricum nu mi-aș dori vreodată să mai am ceva cu el. Într-adevăr, ceva a rămas acolo, clar. Doar că eu, personal, nu pot să mă înjosesc în halul ăsta.

Oricum viața mea ar fi fost grea lângă el, ca persoană. Eu sunt foarte fericită cu ceea ce am făcut eu singură fără un bărbat cu bani, cum a făcut el, sau cu faimă anume.

Sentimente nu cred că a avut. Oana este o femeie foarte deșteaptă, dar a ales persoana nepotrivită la momentul nepotrivit.

Ideea lui era să intre în lumea showbiz-ului, nicidecum să se combine cu ea, pentru ca la scurt timp să îmi spună să plec din casă, adică eu locuiam cu el cu familia lui. Nu avea casa lui, nu avea bani nici să treacă strada.

Pe 24 septembrie, de ziua lui, 2012, ar fi trebuit să ne căsătorim. Dar nu aveam bani, pentru că el nu făcea nimic.

Mă bucur că s-a întâmplat așa, poate Dumnezeu le-a așezat ca să nu am parte de o viață grea. Oana Roman a făcut tot ce a putut, dar el ce a făcut?”, a mai declarat Florentina Gheorghe, potrivit aceleași surse.