Fosta iubită a lui Costin Mărculescu, detalii dureroase despre starea de sănătate a actorului. De ce ajunsese să cheme ambulanța lunar!

Publicat: 11/06/2020 | 08:08

Ies la iveală detalii dureroase legate de moartea lui Costin Mărculescu. Fosta iubită a regretatului actor a rupt tăcerea și a vorbit despre problemele acestuia de sănătate. 

Costin Mărculescu a fost găsit mort în apartamentul său din Capitală, în noaptea de miercuri spre joi, după ce, timp de mai multe zile, acesta nu mai răspunsese la telefon și nici nu mai fusese văzut afară, cu câinele său. Vecinii au alertat de urgență poliția, iar după ce oamenii legii au putut intra în locuința regretatului actor, alături de pompieri, acesta a fost găsit mort în cadă, în stare de putrefacție.

NU RATA – CÂND S-A STINS, DE FAPT, COSTIN MĂRCULESCU. ACTORUL AR FI FOST MORT ÎN CASĂ DE ZILE BUNE

Costin Mărculescu avea probleme cu inima

Potrivit informațiilor oferite de playtech.ro, Costin Mărculescu avea probleme cu inima. Informațiile au fost făcute publice chiar de către fosta lui iubită, care a adăugat faptul că actorul chema ambulanța acasă lunar. În această dimineață va fi efectuată necropsia, urmând a se stabili, cu exactitate, cauza morții lui Costin Mărculescu. Totodată, criminaliștii nu au găsit nicio urmă de violență pe corpul actorului, iar cauza morții ar putea fi un AVC (accident vascular cerebral), suferit de Costin Mărculescu.

Până în ultimele lui clipe de viață, alături de Costin Mărculescu a stat câinele său, Max, pe care îl iubea extrem de mult. Mai mult, patrupedul ar fi alertat vecinii, lătrând insistent.

Vestea morții lui Costin Mărculescu a venit în direct, la Xtra Night Show de la Antena 1, după ce reporterul lui Dan Capatos, Horațiu Tudor, a mărturisit toate aceste lucruri cutremurătoare.

CITEȘTE ȘI – SCENARIUL HORROR: COSTIN MĂRCULESCU S-A SINUCIS? DECLARAȚIILE HALUCINANTE VIDEO

Anunțul morții actorului Costin Mărculescu a fost făcut în timpul emisiunii lui Dan Capatos, la „Extra Night Show”, de pe Antena1.„Un vecin mi-a spus că de 3-4 zile nu a mai fost văzut, el era obișnuit să plimbe câinele, dar nu a mai fost văzut de vecini. S-a spart o țeavă de apă caldă și i-a inundat pe vecini. El locuia aproape de casa Clejanilor, iar vecinii m-au rugat să apelez la 112, pentru a anunța”,a spus Horațiu Tudor, reporter al emisiunii lui Capatos.