Fosta iubită a lui Adrian Cristea, în comă după ce a fost găsită pe liniile de cale ferată din Prahova. Ce s-a întâmplat cu Daniela Oloș

Publicat: 12/12/2019 | 12:20

Daniela Oloș, fosta iubită a lui Adrian Cristea, este în comă la spital, după ce a fost găsită inconștientă pe liniile de cale ferată din Prahova. Polițiștii au deschis o anchetă și încearcă să afle ce s-a întâmplat cu actrița de 39 de ani.

Actrița Daniela Oloș, în comă după ce a fost găsită pe liniile de cale ferată

Potrivit celor mai noi informații în acest caz, actrița Daniela Oloș a fost descoperită rănită pe liniile de cale ferată dintre stațiile Tomșani și Cricov, județul Prahova. Totul s-a petrecut marți seara, 9 decembrie, când un angajat CFR a sunat la 112 și a anunțat că între halta Tomșani și halta Cricov, județul Prahova, se află o femeie accidentată.

Reprezentanții Poliției Prahova spun că din primele verificări a reieșit că victima este o femeie de 39 de ani, din Buzău. Aceasta a fost transportată în stare de inconștiență la Spitalul Județean Ploiești.

Cercetările sunt făcute de polițiști de la Transporturi Prahova, fiind deschis și un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Surse judiciare au declarat corespondentului MEDIAFAX că tânăra  ar fi plecat cu trenul din București, marți seara. Împrejurările în care s-a produs accidentul nu sunt cunoscute, anchetatorii luând în calcul ipoteza că tânăra a căzut din tren. Potrivit acelorași surse, familia tinerei ar fi spus anchetatorilor că aceasta avea, în ultima vreme, “gânduri ciudate și căuta un duhovnic”.