Fosta asistentă TV s-a pregătit ca la carte să “dea lovitura” la exchange: Mercedes GLE Coupé, mască și…

Publicat: 19/03/2020 | 23:57

Una dintre cele mai sexoase brunete din showbiz-ul românesc și-a luat măsuri sporite de siguranță, în vreme de epidemie. Fosta asistentă TV s-a pregătit ca la carte să ”dea lovitura” la exchange. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de-a dreptul savuroase. (VEZI AICI: O bombă sexy s-a dezbrăcat și s-a fotografiat)

Adina Barbu a devenit cunoscută în urmă cu mai bine de 10 ani, când bustul ei impresionant i-a adus câteva pictoriale de senzaţie în revistele pentru bărbaţi. “Noua Nicoleta Luciu”, cum a fost supranumită bruneta, s-a retras însă din showbiz şi acum arată mai bine ca oricând. Ba, mai mult decât atât, sexoasa brunetă a făcut senzație în București, în momentul în care a ”descins” la o casă de schimb valutar. (NU RATA: BIANCA L-A CHEMAT ÎN INSTANȚĂ PE BODI)

Apariție de senzație

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Adina Barbu, odinioară femeia cu cei mai mari sâni din România, în zona Dorobanți din Capitală. Bruneta și-a luat măsuri sporite de siguranță, în plină epidemie de COVID-19. Și, după ce s-a echipat corespunzător, a luat cu asalt un exchange din ”cartierul milionarilor”.

Mai întâi de toate, Adina Barbu și-a făcut o intrare ”corespunzătoare”. A venit la volanul unui Mercedes GLE Coupe, pe care l-a parcat regulamentar.

Adina Barbu a apărut în Dorobanți la volanul unui bolid de lux

Cu masca pe față și cu mănușile de protecție ”la purtător”, sexoasa brunetă s-a îndreptat grăbită către casa de schimb valutar. Ca tot românul în vreme de criză, Adina a decis că este momentul să mai schimbe ceva valută. După ce și-a făcut ”refill” la portofel, bruneta s-a îndreptat liniștită către bolidul de lux. (NU RATA: GIGI BECALI A ÎNVĂȚAT SĂ PĂSTREZE “DISTANȚA SOCIALĂ”. CUM INTERACȚIONEAZĂ ACUM CU CERȘETORII)

Adina Barbu și-a făcut ”refill” la portofel

S-a retras din lumina reflectoarelor, dar…

Adina Barbu şi-a deschis, în urmă cu câțiva ani, o afacere la Braşov şi a ieşit din lumina reflectoarelor. Însă, în continuare, fostul “iepuraş” Playboy arată foarte bine şi este la fel de sexy. Chiar dacă a renunţat să se fotografieze în ipostaze provocatoare şi cu sânii la vedere. (NU RATA: ANDREEA MARIN, ÎN LUPTĂ CU COVID-19. NICI ÎN MAȘINĂ NU SE DESPARTE DE MASCĂ ȘI…)

În concluzie, putem spune că femeia cu cei mai mari sâni din România s-a… “pocăit”. Cei care mai doresc să-i admire bustul generos şi celelalte forme apetisante trebuie să se dea un “search” după imaginile din trecut. Pentru că frumoasa brunetă s-a făcut, de o perioadă bună de timp, fată de casă.

Vremurile când Adina Barbu poza goală sunt de mult apuse. Frumoasa brunetă a lăsat în urmă trecutul tumultuos şi este decisă să-şi întemeieze o familie. “M-am îndrăgostit, am devenit mult mai discretă cu viaţa mea personală”, spunea fostul “iepuraş” Playboy în urmă cu ceva timp.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)