Fosta asistentă TV e prima vedetă care se autoizolează: ”Mi-am făcut provizii de orez, ulei și conserve și mă închid în casă!”

Publicat: 12/03/2020 | 23:46

Epidemia de coronavirus a semănat spaima în showbiz-ul românesc! Una dintre cele mai sexy prezențe feminine din lumea mondenă a luat o decizie uluitoare. După ce și-a făcut provizii serioase, Simona Trașcă s-a autoizolat la domiciliu. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, declarațiile blondei. (CITEȘTE ȘI: UNA DINTRE CELE MAI CONTROVERSATE VEDETE TV A FOST FOTOGRAFIATĂ GOALĂ, IAR NOI…)

Asemenea miilor de români, care au luat cu asalt supermaketurile, una dintre cele mai sexy blondine din showbiz-ul românesc și-a făcut provizii serioase. Simona Trașcă se numără printre persoanele care sunt îngrozite de extinderea COVID – 19. (NU RATA: SIMONA TRAȘCĂ A CÂȘTIGAT “MECIUL IERNII” CU DANSATOAREA DE LA “ROMÂNII AU TALENT”)

„Am luat la rând mai multe magazine de cartier”

De frica epidemiei, fosta asistentă TV a recurs la o măsură uluitoare. Sexoasa blondină e prima vedetă care se autoizolează. Simona Trașcă și-a burdușit cămara cu alimente și s-a ”baricadat” în propria locuință.

”Dacă până acum n-am luat acest lucru în serios, acum chiar m-am speriat. Am fost la supermaket să îmi fac cumpărături, dar rafturile erau goale, așa că am luat la rând mai multe magazine de cartier. Mi-am făcut provizii de orez, ulei și conserve și mă închid în casă. Nu-i de glumit cu coronavirusul. Mi-am luat și mai multe produse de igienă și dezinfectant, așa că am tot ce îmi trebuie. Nu mai ies din casă în următoarea perioadă”, a declarat Simona Trașcă, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Simona Trască se autoizolează din cauza epidemiei de COVID-19

Iese din casă doar cu ”bilet de voie”

În urmă cu câteva săptămâni, D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) vă prezenta, în premieră, amănunte uluitoare legate de noua relație în care este implicată sexoasa blondină. (NU RATA: SCANDAL PENTRU UN MASCUL ÎNTRE ”PAMELA DE ROMÂNIA” & DANSATOAREA DE LA ”ROMÂNII AU TALENT”)

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, au și apărut primele dificultăți în cuplu. Din câte se pare, noul iubit al blondei este o fire extrem de posesivă și, ca totul să fie roz între ei, bărbatul i-a trasat un set de reguli extrem de stricte vedetei. Sursele noaste susțin că aceasta ar avea interzis să stea în compania altor bărbați și n-ar ieși din casă fără așa-zisul ”bilet de voie”.

”Simona nu iese din casă dacă nu are permisiunea iubitului. Mai mult, când iese cu fetele ei, dacă sunt și alți bărbați pe la masă, se ridică și pleacă. Toate vorbesc că se dedică în totalitate relației pe care o are și face orice ca să evite un eventual scandal. Cred că iubitul e extrem de gelos. Știu că iese din casă doar după ce îl anunță în prealabil. Trebuie să-i ceară «bilet de voie». S-a cumințit de când este într-o relație”, ne-a dezvăluit o persoană din anturajul blondinei.

”Pamela de România” e îngrozită de extinderea Covid-19

Mega-controversă în brigada fetelor de oraș! 

Brigada fetelor de oraș s-ar fi destrămat, iar totul ar fi pornit de la un tinerel chipeș. Potrivit surselor noastre, la finele lui 2019, Denisa Despa, dansatoarea care l-a înnebunit pe Florin Călinescu la ”Românii au talent”, s-ar fi anturat cu un ”mascul alfa” (în oraș s-a dus vorba că acesta nu-i plătitor, dar, în schimb, ”duce mult și bine”). La scurt timp după escapada dansatoarei, ”sora” ei, Simona Trașcă s-ar fi apropiat și ea de același bărbat. Imediat ce a aflat de ”trădare”, sexoasa dansatoare ar fi tunat și fulgerat și ar fi decis să rupă frăția.

”S-au certat de la un bărbat. Au fost discuții mari între ele. Denisa Despa i-a reproșat Simonei că ea a fost prima care l-a anturat și nu trebuia să se bage. De atunci s-a rupt prietenia. Nu își mai vorbesc, nu se mai întâlnesc și ies în oraș în anturaje diferite”ne-au mai dezvăluit sursele din preajma divelor. (VEZI ȘI: SIMONA TRAȘCĂ S-A LUAT LA BĂTAIE ÎN FAȚA CLUBULUI NUBA DIN MAMAIA)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)