Fosta asistentă de la Neatza, apariție periculos de sexy în parcul de distracții. S-a urcat în trenuleț și…

Publicat: 20/06/2020 | 23:19

Roxana Vancea este, deja, “mamă” cu normă întreagă pentru fiul soțului ei. Dragoș Paiu, partenerul de viață al brunetei, are încredere deplină în soția lui, iar micuțul său o îndrăgește vizibil pe vedetă. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini de colecție cu fosta asistentă de la Neatza – îmbrăcată periculos de sexy – și puștiul într-un parc de distracții din Capitală, în ipostaze demne de pus în ramă.

(VEZI AICI: GELOZIE MARE! CUM A REACȚIONAT MIHAI BENDEAC DUPĂ CE ROXANA VANCEA A POSTAT O POZĂ CU EA, ÎN BRAȚELE SOȚULUI)

Pe 24 noiembrie 2019, Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au logodit, ocazie cu care bruneta a primit un inel cu diamante, dar și un buchet cu trandafiri roșii și albi. Cel care a reușit să o cucerească pe vedetă este un cunoscut antrenor de fitness, care are un băiat dintr-o relație anterioară. Micuțul pare să se înțeleagă de minune cu mămică lui vitregă, alături de care adoră să-și petreacă timpul.

Săruturi, îmbrățișări… „mamă” cu normă întreagă!

CANCAN.RO a întâlnit-o pe Roxana Vancea și pe micuț în Herăstrău, în timpul unei sesiuni de relaxare și voie bună. Bruneta și puștiul soțului ei au, fără discuție, o legătură specială, iar imaginile sunt grăitoare în acest sens. Pe durata minutelor pe care le-au petrecut împreună, vedeta i-a făcut, practic, toate poftele micuțului, pe care, constant, nu a ezitat să-l ia în brațe și să-l sărute, așa cum face o mamă în adevăratul sens al cuvântului.

(CITEȘTE ȘI: ROXANA VANCEA, MĂRTURISIRI SINCERE DESPRE RELAŢIILE EI AMOROASE:)

Mai mult, la un moment dat, Roxana Vancea a îndeplinit dorința copilului și s-a urcat alături de acesta într-un trenuleț aflat în parcul de distracții. Ocazional, fosta asistentă de la „Neatza cu Răzvan & Dani” a făcut și fotografii pe care, cu siguranță, le-a admirat, ulterior, alături de partenerul ei. Concluzia este una certă. Bruneta deja l-a “adoptat” pe puști, iar acesta este, clar, “topit” după viitoarea lui mamă, care nu ezită să-i facă pe plac indiferent de situație.

Mai rămâne de semnalat ținuta cu care Roxana Vancea a ales să iasă în parc, alături de micuț. Una periculos de sexy, care, cu siguranță, nu a trecut neobservată de cei prezenți la momentul respectiv în Herăstrău. Însă bruneta a avut ochi doar pentru fiul soțului ei, pe care l-a răsfățat cum a știut mai bine. La rândul lui, puștiul s-a simțit perfect, fiind tot timpul cu zâmbetul pe buze și plin de energie.

Roxana Vancea
Îmbrăcată periculos de sexy, Roxana Vancea a devenit „mamă” cu normă întreagă

(NU RATA: ROXANA VANCEA, PRIMELE DECLARAŢII DESPRE IUBIT! CUM ARATĂ PARTENERUL FOSTEI ASISTENTE TV: ”O SĂ AM COPII FRUMOŞI CU EL!”)

Roxana Vancea s-a căsătorit cu Dragoș Paiu în 2019

De precizat că Roxana Vancea s-a căsătorit civil cu Dragoș Paiu în decembrie 2019, când cei au spus “Da!” în fața ofițerului de la Starea Civilă.

Toată lumea spune că iubirea doare, dar asta nu este adevărat. Singurătatea doare. Respingerea doare. Să pierzi pe cineva doare. Invidia doare. Toată lumea confundă aceste lucruri cu iubirea. Dar, în realitate, iubirea este singurul lucru din lumea asta care acoperă toată durerea și care te face să te simți din nou minunat”, transmitea, la momentul respectiv, Roxana Vancea pe o rețea socială.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)