Acasă » Exclusiv » Fosta asistentă de la Acces Direct “a fugit” din România. “Simțeam o presiune uriașă” + “Nu vreau să mă mai întorc…”

Fosta asistentă de la Acces Direct “a fugit” din România. “Simțeam o presiune uriașă” + “Nu vreau să mă mai întorc…”

De: Ramona Danciulescu 25/06/2020 | 11:56

După demisia de la Acces Direct, Emily Burghelea s-a gândit să-și dea un restart și nu a stat prea mult să mediteze asupra acestei idei. Și-a făcut bagajele și a plecat într-un loc în care nu există nici stres, nici ținute elegante, ci doar soare, mare, nisip, pălării și ochelari de soare și multă veselie!

Emily Burghelea a lăsat în spate România și tot ceea ce i s-a întâmplat în ultima perioadă și și-a luat o vacanță pe cinste. Fosta asistentă de la Acces Direct se află în Grecia, iar, direct de pe plajă, a făcut dezvăluiri exclusive pentru CANCAN.RO. 

(NU RATA: EMILY BURGHELEA O FACE PRAF PE MIRELA VAIDA, ÎN CONTEXTUL SCANDALULUI DE LA ACCES DIRECT: „TE-AI SCHIMBAT LA 180 DE GRADE”)

Mai exact, Emily Burghelea se plimbă cu un catamaran și vizitează mai multe insule din Grecia, încercând să se detașeze de toată perioada neagră prin care a trecut. Cu zâmbetul pe buze, focoasa blondină ne-a mărturisit că se simte extrem de bine în vacanță și nu și-ar mai dori să se întoarcă prea curând în România, doar că treburile de acasă nu pot aștepta prea mult.

„Sunt în Grecia, vizitez mai multe insule cu un catamaran, în fiecare noapte dorm în altă parte. E super frumos și relaxant, exact ce aveam nevoie în perioada asta. Nu-mi vine să mai plec de pe plajă și găsesc în fiecare zi câte ceva interesant de făcut, mă delectez cu cel mai bun pește și mă bucur de valuri și nisip. M-am decis să plec în vacanță pentru că simțeam o presiune uriașă din partea lor (echipa emisiunii Acces Direct, n.r.) și pentru că oricum… de când lucrez cu ei nu am mai avut parte de nicio vacanță… Sunt sigură că multe persoane de acolo țin cu mine, în sufletul lor, dar nu pot face nimic în privința asta. Cameramanii mi-au zis după: «bravo». Vreau să stau muuult în Grecia, nu vreau să mă mai întorc curând, însă am multă treabă în România”, a spus Emily Burghelea, pentru CANCAN.RO. 

Emily Burghelea, în război cu Antena 1

Demisia fostei asistente de la Acces Direct nu le-a picat deloc bine foștilor săi șefi, mai ales în contextul în care Emily Burghelea a susținut că emisiunea mușamalizează violențele la care ar supune-o Viorel pe Vulpița.

(CITEȘTE ȘI: EMILY BURGHELEA, NOI DOVEZI DESPRE REGIA DE LA “ACCES DIRECT”! “CNA SĂ ÎNCHIDĂ ODATĂ ACEASTĂ EMISIUNE DE C@*@^”)

De când a părăsit platoul din Antena 1, fosta asistentă a fost amenințată și a trecut prin clipe de coșmar, însă a avut aproape prietenii și familia, oamenii săi dragi care au reușit să o ridice și să o determine să lupte până la capăt. În exclusivitate pentru CANCAN.RO, Emily a făcut dezvăluiri cu privire la „războiul” cu Acces Direct, dar și cu privire la procesul care o vizează.

„Am decis ca până la proces să nu mai spun nimic legat de Acces Direct, deși reacția celor din redacție, după ce am zis în direct că vreau să demisionez, a fost una revoltătoare. Eu, personal… m-am speriat foarte tare. Prefer să tac până la proces.

Deja s-a adunat o sumă considerabilă pe care ei pretind că le-a; datora-o, din cauza faptului că am făcut dezvăluiri despre motivul pentru care am ales să părăsesc emisiunea Acces Direct. Sunt sigură că voi câștiga procesul. Într-o lume normală, nu ar fi trebuit să se întâmple astfel de lucruri, nicăieri… Dar totuși se întâmplă, din păcate”, a conchis Emily Burghelea, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Emily Burghelea vs. Acces Direct

La numai câteva zile de la demisia ei din Antena 1, Emily Burghelea a făcut mărturisiri șocante despre emisiunea Acces Direct. Pe canalul său de Youtube, fosta asistentă de la Antena 1 a postat un vlog cu dovezi care înclină spre partea ei de poveste. În urma celor întâmplate, Emily Burghelea a câștigat simpatia a zeci de mii de români care au lăudat-o pentru curajul pe care l-a avut de a da cărțile pe față, fără nicio teamă.

(VEZI ȘI: MIRELA VAIDA, FOC ȘI PARĂ PE EMILY BURGHELEA LA FINALUL EMISIUNII DE POMINĂ. “AU RĂMAS MUȚI CAMERAMANII” + “A FĂCUT-O CU OU ȘI CU OȚET CĂ…”)

„O să răspund, punctual, la fiecare acuzație pe care mi-au adus-o. În primul rând, Acces Direct minte când spune că m-a dat afară. Eu vă atașez aici actul cu demisia mea. Am spus asta și în direct, dar m-au tăiat, nu am avut cum să-mi termin fraza.

Acces Direct minte. Ei spun că am plecat la alt post, eu filmez… din curte. Acces Direct minte, au spus că eu i-am îmbătat pe cei doi, dar în realitate, nu i-a obligat nimeni să bea. Li s-a pus vin în pahar, într-adevăr, dar nu i-a obligat nimeni să bea. Fiecare a băut cum a vrut, cât a vrut. Acces Direct minte, ei spun că totul a plecat de la faptul că eu i-am chemat pe cei doi la petrecere, dar nu este adevărat. Nu m-au dat ei afară, am plecat eu, ca să știți. Dacă vreți să ascultați, vă spun eu ce s-a întâmplat.

Da, am sunat-o pe Vulpița și i-am chemat la grătar și nu cred că am greșit cu nimic când am făcut treaba asta, i-am chemat ca pe niște prieteni, nu ca pe niște invitați în emisiune, tocmai de-asta le-am spus să nu povestească nimic în emisiune, pentru că nu voiam cameramani la petrecere. De fiecare dată când eu m-am văzut cu Vulpița sau Viorel, au fost cameramani”, a spus Emily Burghelea, în vlog.

Emily Burghelea, acuze dure la adresa Mirelei Vaida

În vlogul pe care l-a postat pe contul său de Youtube, Emily Burghelea a vorbit și la adresa Mirelei Vaida, căreia i-a spus că s-a schimbat și spune lucruri numai pentru a câștiga simpatia publicului.

(MERGI LA – ACCES DIRECT: EMILY BURGHELEA, ULTIMATUM PENTRU FOSTUL COLEG RADU ROTARU, PE CARE ÎL ÎNDEAMNĂ SĂ SPUNĂ ADEVĂRUL DESPRE BĂTĂILE ÎNCASATE DE VULPIȚĂ: „O SĂ TE DUCI ÎN CAP”)

„La grătar a fost a doua oară când Vulpița mi-a zis că este bătută. Prima dată mi-a spus atunci când a venit la mine acasă și a dormit cu mine. Antena 1 a pus-o să vină la mine, pentru că se certa cu Viorel. Nu mă plătesc cu un milion de euro ca să știu eu ce minciună trebuie să zic, ca să le iasă lor regia. Mirela, eu te iubesc și te respect pentru că ești un artist, dar văd că de ieri până azi te-ai schimbat la 180 de grade. Ieri m-ai bălăcărit, iar azi spui că ți-am fost ca o soră, ca o fetiță…de ce, să atragi admirația publicului?”, a spus Emily Burghelea, în vlogul său.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
A reacționat BUNESA! Mesaj după ce Mititelu jr. a ajuns la spitalul de NEBUNI: Ce a transmis fosta lui iubită
A reacționat BUNESA! Mesaj după ce Mititelu jr. a ajuns la spitalul de NEBUNI: Ce...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu cumpere așa ceva”
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte pe măsură ce trec orele
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu o viteză de 160 km/h
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu...
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Evitați aceste numere de telefon. Nu răspundeți, rămâneți fără bani
Evitați aceste numere de telefon. Nu răspundeți, rămâneți fără bani
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după decesul acestuia: „Nu au fost doar în mintea mea”
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele