Fosta asistentă de la Acces Direct “a fugit” din România. “Simțeam o presiune uriașă” + “Nu vreau să mă mai întorc…”

Publicat: 25/06/2020 | 11:56

După demisia de la Acces Direct, Emily Burghelea s-a gândit să-și dea un restart și nu a stat prea mult să mediteze asupra acestei idei. Și-a făcut bagajele și a plecat într-un loc în care nu există nici stres, nici ținute elegante, ci doar soare, mare, nisip, pălării și ochelari de soare și multă veselie!

Emily Burghelea a lăsat în spate România și tot ceea ce i s-a întâmplat în ultima perioadă și și-a luat o vacanță pe cinste. Fosta asistentă de la Acces Direct se află în Grecia, iar, direct de pe plajă, a făcut dezvăluiri exclusive pentru CANCAN.RO. 

(NU RATA: EMILY BURGHELEA O FACE PRAF PE MIRELA VAIDA, ÎN CONTEXTUL SCANDALULUI DE LA ACCES DIRECT: „TE-AI SCHIMBAT LA 180 DE GRADE”)

Mai exact, Emily Burghelea se plimbă cu un catamaran și vizitează mai multe insule din Grecia, încercând să se detașeze de toată perioada neagră prin care a trecut. Cu zâmbetul pe buze, focoasa blondină ne-a mărturisit că se simte extrem de bine în vacanță și nu și-ar mai dori să se întoarcă prea curând în România, doar că treburile de acasă nu pot aștepta prea mult.

„Sunt în Grecia, vizitez mai multe insule cu un catamaran, în fiecare noapte dorm în altă parte. E super frumos și relaxant, exact ce aveam nevoie în perioada asta. Nu-mi vine să mai plec de pe plajă și găsesc în fiecare zi câte ceva interesant de făcut, mă delectez cu cel mai bun pește și mă bucur de valuri și nisip. M-am decis să plec în vacanță pentru că simțeam o presiune uriașă din partea lor (echipa emisiunii Acces Direct, n.r.) și pentru că oricum… de când lucrez cu ei nu am mai avut parte de nicio vacanță… Sunt sigură că multe persoane de acolo țin cu mine, în sufletul lor, dar nu pot face nimic în privința asta. Cameramanii mi-au zis după: «bravo». Vreau să stau muuult în Grecia, nu vreau să mă mai întorc curând, însă am multă treabă în România”, a spus Emily Burghelea, pentru CANCAN.RO. 

Emily Burghelea, în război cu Antena 1

Demisia fostei asistente de la Acces Direct nu le-a picat deloc bine foștilor săi șefi, mai ales în contextul în care Emily Burghelea a susținut că emisiunea mușamalizează violențele la care ar supune-o Viorel pe Vulpița.

(CITEȘTE ȘI: EMILY BURGHELEA, NOI DOVEZI DESPRE REGIA DE LA “ACCES DIRECT”! “CNA SĂ ÎNCHIDĂ ODATĂ ACEASTĂ EMISIUNE DE C@*@^”)

De când a părăsit platoul din Antena 1, fosta asistentă a fost amenințată și a trecut prin clipe de coșmar, însă a avut aproape prietenii și familia, oamenii săi dragi care au reușit să o ridice și să o determine să lupte până la capăt. În exclusivitate pentru CANCAN.RO, Emily a făcut dezvăluiri cu privire la „războiul” cu Acces Direct, dar și cu privire la procesul care o vizează.

„Am decis ca până la proces să nu mai spun nimic legat de Acces Direct, deși reacția celor din redacție, după ce am zis în direct că vreau să demisionez, a fost una revoltătoare. Eu, personal… m-am speriat foarte tare. Prefer să tac până la proces.

Deja s-a adunat o sumă considerabilă pe care ei pretind că le-a; datora-o, din cauza faptului că am făcut dezvăluiri despre motivul pentru care am ales să părăsesc emisiunea Acces Direct. Sunt sigură că voi câștiga procesul. Într-o lume normală, nu ar fi trebuit să se întâmple astfel de lucruri, nicăieri… Dar totuși se întâmplă, din păcate”, a conchis Emily Burghelea, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Emily Burghelea vs. Acces Direct

La numai câteva zile de la demisia ei din Antena 1, Emily Burghelea a făcut mărturisiri șocante despre emisiunea Acces Direct. Pe canalul său de Youtube, fosta asistentă de la Antena 1 a postat un vlog cu dovezi care înclină spre partea ei de poveste. În urma celor întâmplate, Emily Burghelea a câștigat simpatia a zeci de mii de români care au lăudat-o pentru curajul pe care l-a avut de a da cărțile pe față, fără nicio teamă.

(VEZI ȘI: MIRELA VAIDA, FOC ȘI PARĂ PE EMILY BURGHELEA LA FINALUL EMISIUNII DE POMINĂ. “AU RĂMAS MUȚI CAMERAMANII” + “A FĂCUT-O CU OU ȘI CU OȚET CĂ…”)

„O să răspund, punctual, la fiecare acuzație pe care mi-au adus-o. În primul rând, Acces Direct minte când spune că m-a dat afară. Eu vă atașez aici actul cu demisia mea. Am spus asta și în direct, dar m-au tăiat, nu am avut cum să-mi termin fraza.

Acces Direct minte. Ei spun că am plecat la alt post, eu filmez… din curte. Acces Direct minte, au spus că eu i-am îmbătat pe cei doi, dar în realitate, nu i-a obligat nimeni să bea. Li s-a pus vin în pahar, într-adevăr, dar nu i-a obligat nimeni să bea. Fiecare a băut cum a vrut, cât a vrut. Acces Direct minte, ei spun că totul a plecat de la faptul că eu i-am chemat pe cei doi la petrecere, dar nu este adevărat. Nu m-au dat ei afară, am plecat eu, ca să știți. Dacă vreți să ascultați, vă spun eu ce s-a întâmplat.

Da, am sunat-o pe Vulpița și i-am chemat la grătar și nu cred că am greșit cu nimic când am făcut treaba asta, i-am chemat ca pe niște prieteni, nu ca pe niște invitați în emisiune, tocmai de-asta le-am spus să nu povestească nimic în emisiune, pentru că nu voiam cameramani la petrecere. De fiecare dată când eu m-am văzut cu Vulpița sau Viorel, au fost cameramani”, a spus Emily Burghelea, în vlog.

Emily Burghelea, acuze dure la adresa Mirelei Vaida

În vlogul pe care l-a postat pe contul său de Youtube, Emily Burghelea a vorbit și la adresa Mirelei Vaida, căreia i-a spus că s-a schimbat și spune lucruri numai pentru a câștiga simpatia publicului.

(MERGI LA – ACCES DIRECT: EMILY BURGHELEA, ULTIMATUM PENTRU FOSTUL COLEG RADU ROTARU, PE CARE ÎL ÎNDEAMNĂ SĂ SPUNĂ ADEVĂRUL DESPRE BĂTĂILE ÎNCASATE DE VULPIȚĂ: „O SĂ TE DUCI ÎN CAP”)

„La grătar a fost a doua oară când Vulpița mi-a zis că este bătută. Prima dată mi-a spus atunci când a venit la mine acasă și a dormit cu mine. Antena 1 a pus-o să vină la mine, pentru că se certa cu Viorel. Nu mă plătesc cu un milion de euro ca să știu eu ce minciună trebuie să zic, ca să le iasă lor regia. Mirela, eu te iubesc și te respect pentru că ești un artist, dar văd că de ieri până azi te-ai schimbat la 180 de grade. Ieri m-ai bălăcărit, iar azi spui că ți-am fost ca o soră, ca o fetiță…de ce, să atragi admirația publicului?”, a spus Emily Burghelea, în vlogul său.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.