Fosta asistentă a lui Dan Capatos s-a dezbrăcat pentru Playboy Austria! Imagini interzise minorilor!

Publicat: 29/02/2020 | 00:03

Eva Kent, fosta asistentă a lui Dan Capatos, speră să dea o nouă lovitură, de data aceasta de proporții! Și nu în țara natală, pentru că aici s-a jucat destul de-a mondenul pe ringul lui Dan Capatos, ci tocmai în Austria! Concret, Eva așteaptă răspunsul afirmativ de la Playboy, pentru că pozele pe care le-a trimis sunt de-a dreptul incendiare. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vi le prezintă, în exclusivitate, dar vă și atenționează: interzis cardiacilor!

Și nu e totul! Eva Kent, pe numele real Oana Oprea, nu ar ajunge în paginile Playboy-ului austriac singură, ci la ”pachet” cu sora ei, Ana-Maria, o prezentă meteorică prin showbiz-ul din România. Dar potențial are, cu siguranță, dacă ”lecturăm” doar câteva dintre fotografiile care-ți ”flambează” ochii. (CITEȘTE ȘI: SELLY S-A ÎNȚELES CU PRO TV-UL)

Eva Kent și sora ei au trimis poze la Playboy și speră să apară în celebra revistă

A trimis pozele incendiare, așteaptă răspunsul de la Playboy

Cum au ajuns Eva Kent și sora ei să cocheteze cu celebra revistă pentru adulți? Chiar ea a dezvăluit că, așa, într-o zi, i-a trecut prin minte că ar putea să se folosească de corpul ei tonifiat, dar și al surorii, care zici că e geamănă, pentru a deveni celebră și în Austria. Așa că a făcut niște fotografii cu adevărat incendiare alături de Ana Maria, pe care le-a trimis revistei. Spune că a fost băgată în ”baza de date”, iar acum așteaptă răspunsul celor care decid la Playboy. (NU RATA: ”MANECHINA” LUI CĂTĂLIN BOTEZATU RUPE TĂCEREA DUPĂ CE I-A SPART DINȚII IUBITEI FOSTULUI)

Revenind la fotografii, cele două au reușit câteva pictoriale care sunt, clar, interzise cardiacilor. Fetele sunt surprinse cu acadeaua în gură, dar și într-un show… fierbinte. Și nu e totul. Eva Kent și sora ei apar cu un evantai de valută în mână, mai mult, folosesc un aspirator micuț pentru a face curățenie pe măsuța pe care a ”plouat” cu dolărași.

Eva Kent a fost asistenta lui Dan Capatos

Cine este Oana Oprea, alias Eva Kent

Tânăra originară din Turnu Severin avea să-și înceapă aventura vieții pe când avea 20 de ani. Atunci, a debutat în industria pentru adulți, dar și-a început carieră cu stângul, fiind păcălită de primul său impresar. După două producții de profil și câteva pictoriale fierbinți în revistele pentru bărbați, blonda a spus pas carierei XXX. Avea să se întoarcă în această industrie controversată după mulți ani. (VEZI AICI: EA ESTE SEXY-VLOGGERIȚA CARE RIVALIZEAZĂ CU EVA KENT)

Dar, până la revenire, Eva Kent avea să debuteze în televiziune, în platoul lui Capatos, ca asistentă. Doar că nu s-a descurcat prea bine cu… prezența și a pierdut postul. “Eva avea avertisment, când și-a permis să lipsească și nici măcar mie nu mi-a răspuns la telefon. La a doua abatere, producătorii au hotărât să o concedieze. Dacă a greșit, nu are decât să suporte consecințele”, explica Dan Capatos decizia de a o concedia pe Eva.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)