Fost senator, amendat cu 2.000 de lei după ce i-a făcut soției o surpriză: „Noi vrem să combatem virusul prin iubire”

Publicat: 13/04/2020 | 07:35

În plină pandemie de coronavirus, fostul senator de Constanța Christian Gigi Chiru a încălcat restricțiile impuse de autoritățile competente și i-a organizat soției sale în stațiunea Eforie, la malul mării, o surpriză de zile mari. Surpriză care, de altfel, l-a costat nu mai puțin de 2.000 de lei!

Un fost senator din Constanța s-a ales cu o „felicitare” de 2.000 de lei, după ce i-a organizat soției sale, pe malul mării, o surpriză în stațiunea Eforie, acolo unde cei doi locuiesc. Se pare că totul s-a petrecut de ziua femeii care, mândră de cadoul său, a postat un video pe rețelele de socializare. Cei doi au avut parte de o cină romantică la malul mării și au dansat, s-au distrat și s-au bucurat de câteva momente de intimitate, unul în compania celuilalt, fără să anticipeze ce avea să urmeze.

Pentru că ne aflăm în plină pandemie de coronavirus, polițiștii constănțeni s-au autosesizat imediat și fostul senator Christian Gigi Chiru a fost amendat pentru că a încălcat prevederile Ordonanțe Militare 3. Imediat după ce oamenii legii l-au amendat, acesta a mărturisit, în cadrul unei postări pe care a făcut-o tot pe rețeaua de socializare, că nu a încălcat legea și că a respectat întocmai regimul de izolare.

CORONAVIRUS | Numărul deceselor înregistrate în SUA în ultimele 24 de ore, în scădere

„Noi vrem să combatem virusul prin iubire” a spus fostul senator constănțean, chiar dacă oamenii legii au fost de altă părere.

Vă reamintim că amenzile pentru cei care nu respectă prevederile impuse de Ordonanțele Militare impuse în situația de urgență s-au mărit, cea mai mică fiind de 2.000 de lei.