Fost fotbalist român, ucis de coronavirus! „Transmitem familiei îndoliate sincere condoleanțe”

Publicat: 29/03/2020 | 16:29

Epidemia mondială de coronavirus avansează și se înregistrează tot mai multe victime, de la o zi la alta. Covid-19 l-a răpus și pe un fost fotbalist român, Avram Goia. Acesta și-a dat ultima suflare în Spania, la vârsta de 61 de ani. 

Fostul fotbalist român Avram Goia s-a stins din viață în Spania, din cauza epidemiei de coronavirus. Acesta se stabilise de foarte mult timp în țara în care și-a dat ultima suflare.

DOCUMENT. Modalitatea prin care chinezii au reușit să oprească epidemia de coronavirus. Spitalul unde au fost tratați zeci de pacienți în stare critică și toți au supraviețuit

În perioada anilor 80, Avram Goia a evoluat pentru formația Olimpia Satu Mare și a avut și 6 prezențe în campionatul din România, în sezonul 1978-1979. Potrivit informațiilor oferite de Gazeta Sporturilor, Avram Goia a fost testat pozitiv cu coronavirus, iar acesta i-a adus și sfârșitul.

Clubul Olimpia Satu Mare a transmis un mesaj emoționant în memoria fostului atacant.

„Cu surprindere și tristețe am aflat despre trecerea la cele veșnice a fostului atacant al Olimpiei Satu Mare din perioada anilor 80, Avram Goia.

Din informațiile pe care le avem, cauza decesului este virusul care ne ține în case, COVID-19. Transmitem familiei îndoliate sincere condoleanțe din partea clubului și a suporterilor Olimpiei Satu Mare”, se arată în comunicatul oficial al celor de la Olimpia Satu Mare.