Formează sau nu un cuplu? Mellina a spus adevărul despre Musty: ”Da, avem o relație, recunosc”

Publicat: 30/04/2021 | 11:30

Mellina și Musty s-au apropiat foarte mult în perioada în care se aflau în Republica Dominicană. Iar speculațiile au început să apară. Sătulă de zvonuri, fosta Războinică a spus adevărul gol-goluț despre relația pe care o are cu fratele lui Kamara.

Condițiile grele de supraviețuire din cadrul competiției ”Survivor România” i-au făcut pe mulți concurenți să se apropie și să lege relații strânse de prietenie. Este și cazul Mellinei și al lui Musty. Cei doi Războinici s-au înțeles foarte bine și au descoperit că au multe lucruri în comun. (CITEȘTE ȘI: MELLINA DE LA SURVIVOR ROMÂNIA, LA UN PAS DE MOARTE: ”A PIERDUT CONTROLUL MAȘINII”)

Acest lucru, însă, a stârnit și un val de controverse în rândul fanilor. Majoritatea cred, cu tărie, că între ei s-a înfiripiat ceva mai mult și nu este vorba doar despre o simplă relație de prietenie. Sătulă de speculații, ,ai ales după ce s-a spus că este și însărcinată… Mellina a răbufnit și a dat cărțile pe față.

”Da, am o relație cu Musty, recunosc. Una de prietenie, oameni buni. Nu este tatăl copilului care nu există în mine. Da, Musty este ca un frate mai mare pentru mine și atât”, a spus Mellina într-un video postat pe instagram.

Ce spune Musty despre relația lor

La rândul său, Musty a vorbit despre relația pe care o are cu Mellina. După ce s-a întors în țară, fostul Războinic a fost invitat în cadrul emisiunii ”Teo Show”, acolo unde a mărturisit că o iubește pe colega lui foarte mult, dar… ca pe o soră. (VEZI ȘI: MELLINA, DEZAMĂGITĂ DE CELE AFLATE DUPĂ CE A PĂRĂSIT SURVIVOR ROMÂNIA. BÂRFELE AU FĂCUT-O SĂ EXPLODEZE: „NU MĂ AȘTEPTAM”)

”Vă zic ceva. O iubesc pe Mellina. O iubesc de… Mamă.. E o ființă extrem de mare pentru mine, mi se pare un om genial. Eu la început nu mă înțelegeam cu ea, prima lună, nu prea o suportam. Sensibilitatea am descoperit-o după.

O iubesc pe Melli foarte mult și cred că i-am zis asta în jocuri, în camp, peste tot o luam, o pupam, și pe ea și pe Maria. Dar ca prietenă, ca soră. Pentru mine este o soră. Mi-a arătat partea aia importantă din tot ce a însemnat toată aventura noastră”,  a declarat Musty în cadrul emisiunii.