Fondatorul Kola Kariola, în lacrimi: A murit Trenuleț! Mesajul dureros de pe pagina asociației

Publicat: 11/02/2020 | 22:25

Trenuleț, cățelul lui Marius Chircă, fondatorul Asociaţiei pentru Protecția Animalelor Kola Kariola, a murit. Pe pagina de Facebook a Asociației a fost postat mesajul dureros.

”Trenulet a plecat….

Nu exista cuvinte care sa descrie durerea Elenei si a lui Marius. Nu exista cuvinte care sa descrie cat de mult a insemnat pentru ei Trenulet.

Va rog din suflet, din respect pentru durerea lor, pentru cateva zile sa ii lasati sa se odihneasca!

Cateva zile macar mesageria paginii sa nu mai se umple de mesaje, telefoanele lor sa nu mai sune, email-urile sa nu mai curga. Nu sunt roboti, sunt oameni. Prea UMANI pentru lumea asta.

Trenulet era catelul in jurul caruia se invarteau toate in viata lor. De la cafeaua de dimineata bauta langa el, la planurile facute pe ziua respectiva la cafea, la veselia pe care o aducea atunci cand se juca fericit si linistit, la supararile cand Tren devenea stresat de multimea de catei care se perinda prin casa lor, catei care si ei la randul lor aveau nevoie de ei. Sunt multe de spus, cuvinte prea putine si sarace in descriere.

Va rog! Va rog sa ii lasati sa-si planga catelul de suflet!”, este mesajul postat pe Facebook-ul asociației postat de Andra.